UFC

Anthony Pettis prozvao Andersona Silvu

Anthony Pettis i Donald Cerrone
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Želju za borbom srednje kategorije protiv Andersona Silve izrazio je bivši UFC prvak Anthony Pettis.

Najstariji član UFC-ovog rostera boraca, 45-godišnji Anderson Silva, uskoro bi se trebao vratiti u Octagon i odraditi novu borbu, prvu nakon ozljede noge koju je u svibnju prošle godine doživio u borbi protiv Jareda Cannoniera. Legendarni Brazilac slavio je u samo jednoj borbi od ljeta 2013. godine, kad je ostao bez titule, no ne predaje se. Vjeruje kako i dalje može pružati nastupe na visokoj razini.

Trenutno je u potrazi za protivnikom, a nakon što mu je propala prozivka Conora McGregora, sad se njemu odlučio javiti jedan drugi bivši prvak lake kategorije. Riječ je o Anthonyju Pettisu. On u posljednje vrijeme nastupa u velteru, no spreman je uspeti se u srednju kategoriju za borbu dva bivša prvaka.

"Bili bi mi čast Andersone. Za fanove, srednja kategorije. Hajdemo!", napisao je Pettis uz fotografiju sebe i najuspješnijeg prvaka UFC-ove srednje kategorije u povijesti.

Pettis je posljednji put prošlog mjeseca na povratničkoj UFC 249 priredbi, gdje je u jednoj vrlo neizvjesnoj i uzbudljivoj borbi savladao Donalda Cerronea.

Linker
19. travanj 2024 04:26