UFC

Askren jednim duhovitim komentarom zasjenio tri nokauta unutar prve minute

Ben Askren
 screenshot
Ben Askren nema problema s prisjećanjem na svoj najteži poraz u karijeri

Protekle noći održana je UFC priredba od koje se nije puno očekivalo, no program predvođen borbom Jessice Eye i Cynthije Calvillo donio je nešto zanimljivo i do sada neviđeno. Naime, tri prve borbe na programu završile su unutar prve minute.

Christian Aguillera nokautirao je Anthonyja Ivyja za 59 sekundi, Tyson Nam Zarrukha Adasheva za 32, dok je još deset sekundi manje bilo potrebno Juliji Avili da savlada Ginu Mazany. Impresivan podatak koji se brzo pojavio na Twitteru. Tamo je svoj odgovor na tu činjenicu odlučio dati Ben Askren.

"Možete biti brzi, ali nikad nećete srušiti moj rekord", napisao je Askren kao odgovor na odgovor na objavu pobjede Julije Avile.

Askren naravno misli na svoj poraz od Jorge Masvidala iz srpnja prošle godine, s UFC 239 priredbe. Već tada je samo par dana nakon borbe pustio prvu šalu na svoj račun, a s istima je nastavio i nakon što se umirovio.

Možda je tijekom karijere nekad previše brbljao, no Ben Askren svakako nije među onim borcima koji svoje poraze žele što prije zaboraviti, ako je to ikako moguće.

Linker
27. travanj 2024 03:47