UFC

Atraktivna i opasna MacKenzie Dern ugovorila jednako atraktivnu iduću UFC borbu

MacKenzie Dern i Randa Markos
 Instagram
Za jednu od rujanskih UFC priredbi ugovorena je vrlo zanimljiva borba MacKenzie Dern i Rande Markos

Nakon što je na više nego impresivan način prešla preko prvog poraza u profesionalnoj MMA karijeri te je prekidom u prvoj rundi savladala Hannah Cifers, talentirana MacKenzie Dern spremna je za novi ispit, svakako najveći u dosadašnjoj karijeri. Atraktivnu i popularnu američko-brazilsku borkinju čeka okršaj protiv iskusne i uvijek opasne Rande Markos. Njihova borba održat će se na priredbi koju UFC planira za 12. rujna, na za sada još uvijek neodređenoj lokaciji.

27-godišnja Dern je najuspješnija grapplerica u povijesti, a savršen MMA omjer pokvarila je porazom koji joj je u listopadu prošle godine nanijela Amanda Ribas. Dern se tim putem vratila u Octagon samo par mjeseci nakon što je rodila, a to joj vjerojatno nije bila najbolja odluka. Nakon toga je uzela vremena i vratila se 30. svibnja, spomenutom impresivnom pobjedom nad Cifers, a UFC sad smatra kako je spremna za ispit koji bi joj mogao donijeti Top 15 mjesto.

Tamo se kroz većinu svoje dosadašnje karijere nalazila njena protivnica, Randa Markos (10-8-1, 6-7-1 UFC), no 34-godišnja Kanađanka ispala je iz tog poretka nakon što ju je također savladala Amanda Ribas. I za nju je ovo velika prilika za povratak, posebno jer u karijeri do sada ima vrijedne pobjede protiv borkinja poput Carle Esparze i Angele Hill. Poznata je po vrlo atraktivnim i zanimljivim borbama.

Popularnost MacKenzie Dern je velika, dijelom zbog njenih grappling rezultata, a drugim dijelom zbog atraktivnog izgleda. UFC od nje planira napraviti veliku zvijezdu, no prije toga ona to mora pokrenuti serijom dobrih rezultata. Dosadašnje borbe su joj većinom bile uspješne, ali i atraktivne, tako da je na jako dobrom putu.

Linker
19. travanj 2024 12:49