UFC

Bektić blagi favorit protiv opasnog Igea koji ima četiri pobjede u nizu!

Mirsad Bektić
 Mirsad Bektić/Instagram
Sjajni bosanskohercegovački UFC-ovac Mirsad Bektić (13-2) će uskoro prvi put nastupiti nakon poraza od Josha Emmetta u srpnju prošle godine. Sada ga početkom veljače, na PPV eventu koji predvode Jones i Reyes (UFC 247), očekuje Dan Ige (12-2).

Bektić je u dosadašnjih osam UFC nastupa ubilježio impresivnih šest pobjeda i samo dva poraza. Baš kada je nanizao Pepeyja i Lamasa i kada se činilo da postaje legitimni "contender" u perolakoj kategoriji, dogodio mu se posrtaj protiv iskusnog i tvrdog Emmetta, koji ga je gurnuo unatrag. No, ovaj borac iz Srebrenice s kanadskom adresom sada ima priliku ponovno napraviti korak prema vrhu pobjedom protiv Dana Igea 9. veljače.

Što kažu kladionice i koliko mu šansi daju? U njihovim očima član TriStar Gyma iz Montreala je favorit. Pa tako većina "online" kladioničarskih kuća na Bektića nudi od 1.69 pa sve do 1.79. To ga čini blagim favoritom u dvoboju na UFC-u 247.

S druge strane, ako vjerujete da bi Ige mogao do iznenađenja, kvota koju "bookmakeri" nude je nešto izdašnija. U ovom trenutku možete dobiti koeficijent od 2.05 pa sve do 2.20 što ga čini blagim "underdogom" ili autsajderom. Ige ima četiri pobjede u nizu i 5-1 ukupno u UFC karijeri do sada.

Event predvode Jon Jones i Dominick Reyes dvobojem za titulu u poluteškoj kategoriji. Amerikanac je priličan favorit (1.22) u odnosnu na neporaženog izazivača (4.50).

Mirsad Bektić - Dan Ige 1.70 - 2.10

Linker
18. travanj 2024 15:24