UFC

Bellatorova zvijezda oštro prema fanovima: 'Prestanite ismijavati Joannu!'

Valerie Loureda i Joanna Jedrzejczyk
 Instagram
Bellatorova zvijezda i timska kolegica Joanne Jedrzejczyk iz American Top Teama, Valerie Loureda, ljuta je na fanove zbog šale koje su zbijali na račun Joanninog izgleda nakon borbe protiv Weili Zhang.

Hematom na čelu u potpunosti je izmijenio lice Poljakinje i doveo ga do neprepoznatljivosti. Srećom, ozbiljnijih posljedica nije bilo, no mnogi su odmah nakon borbe iskoristili njen izgled za šale i "meme" objave. Vjerojatno je iste motiviralo ponašanje Joanne prije borbe, no to ih ne opravdava za neke uistinu neukusno i neprimjerene objave.

Na takve je nailazila inače na društvenim mrežama vrlo aktivna Valerie Loureda. Joannina prijateljica i kolegica iz American Top Teama bila je vrlo ljuta na sve koji takve objave kreiraju, ali također i one koji ih dijele dalje. Smatra kako njena kolegica to nije zaslužila nakon onog što je pružila u borbi protiv Kineskinje. S istima se odlučila obračunati putem Twittera.

"Prestanite zbijati šale na račun Joanne Jedrzejczyk. To je užasno. Ona je dokazala kako je zaslužila ono što ste platili i borila se poput ratnice. Bez grapplinga, bez hrvanja, te djevojke su stajale i prezentirale prekrasne izmjene udaraca. Trebali biste imati više respekta prema djevojkama u ovom sportu. Uostalom, Joanna će se oporaviti i izgledati bolje nego ikad", napisala je Loureda.

Loureda vrlo često trenira s Joannom, a nedavno se vratila stalno u dvoranu, u nadi da će uskoro ugovoriti svoju iduću borbu. U MMA-u je debitirala prošle godine te je upisala dvije pobjede u Bellatorovom kavezu. Osim svojih borbi, popularnost je stekla i zbog Instagram objava, koje vrlo često sadrže fotografije poput ove postavljene ispod teksta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

태권도

Objavu dijeli Master Valerie Loureda (@valerieloureda)

Linker
25. travanj 2024 09:54