UFC

Bisping usporedio Stipu i Fedora: 'Miočić je najbolji teškaš kojeg smo ikad vidjeli'

Stipe Miočić i Fedor Emelianenko
 Jason Silva/AGIF/AFP | Sputnik / AFP
"Da ga sad stave u meč s Fedorom, bila bi to za njega lagana borba. A s Fedorom iz najboljih dana..."

I bivši UFC-ov prvak Michael Bisping potrudio se ovih dana odgovoriti na jedno od najpopularnijih pitanja - Tko je najbolji teškaš u povijesti MMA-a?

Za legendarnog engleskog borca tu nema nikakve dvojbe, pogotovo nakon ishoda glavne borbe nedavno održane UFC 252 priredbe...

Iz prethodne rečenice može se lako zaključiti da je za Bispinga onaj pravi teškaški G.O.A.T. Stipe Miočić, aktualni UFC-ov prvak koji je posljednjom pobjedom nad Danielom Cormierom dodatno učvrstio svoju poziciju.

"On je najbolji. Znam da će neki tu spomenuti Fedora Emelianenka. Neki će tu istaknuti Caina Velasqueza, a neki Daniela Cormiera. Cormier zaslužuje biti dio tih razgovora i da je kojim slučajem pobijedio u toj borbi, onda bismo sada pričali o njemu, ali to se nije dogodilo. Bolji je pobijedio, a Stipe je najbolji", izjavio je 'The Count' u razgovoru s Helen Yee pa nastavio:

"Da ga sada stave u meč s Fedorom, bila bi to za njega poprilično lagana borba. A s Fedorom iz najboljih dana... tko će to znati. Ali imam osjećaj da ako pogledate Stipu, pogledate s kakvom se konkurencijom borio i kakva je imena pobijedio, a ovo je moderna era MMA-a gdje su konkurencija i skup vještina na toliko višoj razini nego prije 10-12 godina... Stoga mislim da je najbolji teškaš kojeg smo ikad vidjeli upravo aktualni teškaški prvak", zaključio je Bisping.

Linker
20. travanj 2024 10:01