UFC

Bivša UFC-ova zvijezda pokušava zaraditi putem 'privatnih' fotografija i personaliziranih čestitki

Bec Rawlings
 Instagram
U trenutno vrijeme pandemije i preporučene samoizolacije, bivša UFC-ova, a danas Bellatorova borkinja, Bec Rawlings, pronašla je dodatni način zarade. Zapravo dva, budući da je jedan od njih profil na stranici s privatnim foto i video sadržajima, a drugi je snimanje personaliziranih čestitki.

Bec Rawlings nedavno je napravila profil na jednoj popularnoj stranici, koja služi za objavu privatnih sadržaja bez ikakve cenzure. Ono što je važno navesti je to da stranica radi na princip prodaje pretplate na nečiji kanal ili prodajem pojedinačnih, u tom slučaju većinom video sadržaja. Bec je objavila kako će tamo postavljati dodatne fotografije, uključujući one kojima nije mjesto na Instagramu. Cijena pretplate na njen profil je 20 dolara mjesečno.

Svojevrsne "teasere" po pitanju sadržaja kakvog njeni najveći fanovi za dodatni novac mogu dobiti postavila je više puta na Instagram. Bec inače nije strano postavljenje golišavih fotografija, tako da je vrlo lako zaključiti o čemu se radi na njenom gore spomenutom profilu. Zanimljivo, nedugo nakon nje se za profil na istoj stranici odlučile i njene kolegice, bivše UFC izazivačice Jessica Pene i Cat Zingano.

Osim toga, Bec se upustila i u jedan malo neviniji posao. Sklopila je suradnju s tvrtkom Taki.Vids koja radi zanimljiv posao. Naime, putem njih možeš unajmiti određenu poznatu osobu da snimi personaliziranu video čestitku ili poruku nekome kome ju korisnik osobno želi uputiti.

Bec Rawlings tako je u ovo vrijeme pronašla dva načina za iskoristiti vrijeme, a osim toga i zaraditi. Ona u ovom trenutku još uvijek nije imala ugovorenu borbu, velikim dijelom zbog toga što je nastupila prošlog mjeseca na Bellator 240 priredbi. Tamo je bivša Invictina izazivačica upisala pobjedu kojom je prekinula niz od čak pet poraza.

Linker
23. travanj 2024 20:47