UFC

Bivši izazivač neočekivano otkazao nastup, UFC na nesvakidašnji način došao do zamjene!

Ray Borg
 Screenshot (YouTube, UFC)
Problemi uoči UFC-ovog eventa koji nas već ovog vikenda čeka u Las Vegasu...

Jedna se promjena dogodila uoči UFC on ESPN 10 priredbe koja će se u noći sa subote na nedjelju održati u lasvegaškom APEX kompleksu.

Bivši UFC-ov izazivač iz muha kategorije, a danas borac iz bantama - Ray Borg, morao je otkazati meč protiv Meraba Dvalishvilija zbog privatnih razloga.

Borg nije u detalje objasnio o čemu je riječ, ali američki mediji pretpostavljaju da je odluku donio zbog sina kojem je i ostavio poruku preko društvenih mreža.

"Obitelj je na prvom mjestu. Sine, vidimo se uskoro", napisao je Borg na Twitteru.

UFC je brzo reagirao pa je Dvalishviliju odmah pronašao zamjenskog protivnika, no i tu su se pojavili problemi koji su srećom riješeni u posljednji trenutak. Naime, Borga je zamijenio bivši Combate Americas prvak Gustavo Lopez koji je u trenutku sklapanja dogovora s UFC-om još uvijek bio pod ugovorom s drugom promocijom!

Otkrio je to javnosti čelnik Combate Americasa Campbell McLaren koji je preko društvenih mreža jasno napisao:

"Loš potez Gustavo, još uvijek si pod ugovorom s nama."

Kako je došlo do ovakve pogreške? Krivnju je nedugo nakon svega priznao Lopezov menadžer Danny Rubenstein koji je preko Twittera objavio da Combate Americas zaista ima važeći ugovor s njegovim borceM.

"Napravio sam pogrešku i službeno zatražio da ga puste kako bi se mogao natjecati u UFC-u", napisao je Rubenstein i srećom naišao na razumijevanje budući da je McLaren naknadno objavio kako su iz njegove promocije odlučili omogućiti Gustavu da s karijerom nastavi u UFC-u.

Spomenimo i kako će se Lopez i Dvalishvili boriti u 'catchweightu' do 63.5 kilograma (140 lb)

Linker
11. travanj 2024 01:03