UFC

Bivši UFC velter izazivač Darren Till nagovijestio prelazak u srednju kategoriju

Darren Till
Darren Till već neko vrijeme razmišlja o promjeni kategorije i čini se da je možda konačno odlučio prijeći u srednju. U novoj objavi na Instagramu bivši UFC izazivač u velteru zaprijetio se svim borcima srednje divizije.

Borac iz Liverpoola vratio se u brazilsku saveznu državu Santa Catarinu gdje je započeo i proveo veliki dio svoje MMA karijere odradivši tamo 3 amaterske i 11 profesionalnih borbi. Nakon treninga u CPH Academiji "Gorilla" je poslao upozorenje UFC- ovoj srednjoj kategoriji.

"Hajde dođite onda j**eni srednjaši. Hvala Jefersonu Fajardu na treningu. Dobar je osjećaj vratiti se u Balneario Camboriu i trenirati ovdje", poručio je Till.

26- godišnjak je poražen u posljednja dva meča, što su mu jedini porazi u karijeri. Prvi je doživio prošle godine u borbi za titulu protiv tadašnjeg velter prvaka Tyrona Woodleyja koji ga je na UFC-u 228 pobijedio d'arce gušenjem u drugoj rundi.

Još gore je prošao na UFC Fight Night 147 priredbi u ožujku kada ga je pred domaćom publikom u Londonu Jorge Masvidal zaustavio velikim nokautom.

Till je u UFC-u također imao poteškoća sa skidanjem kila te je u dva navrata pao na vaganju, uključujući borbu protiv Stephena Thompsona u Liverpoolu preko koje je osigurao borbu za pojas.

U travnju se Britanac našao u problemima sa zakonom nakon što ga je na Tenerifeu privela policija jer je razbio hotelsku sobu i jednom taksistu ukrao vozilo.

Linker
19. travanj 2024 02:53