UFC

Blachowicz i Cormier odradili mali rat preko društvenih mreža

Jan Blachowicz i Daniel Cormier
 screenshot/YouTube
Jan Blachowicz i Daniel Cormier ušli su u žestoku Twitter raspravu, ali su istu brzo i završili

Nedugo nakon što je Jan Blachowicz postao novi UFC prvak poluteške kategorije, svoj stav o cijeloj situaciji iznio je Daniel Cormier. Zapravo, on se fokusirao na to što je novi prvak odmah odlučio prozvati Jona Jonesa. Koliko god to bio hrabar i zapravo pravi šampionski potez, toliko Cormier smatra da s borilačke strane i nije dobar za Poljaka. No, u cijelu priču uključio je i sebe.

"Jones bi pobijedio Blachowicza jer je ovaj prespor. Osim toga, ljudi jednu stvar kod Jonesa još nisu shvatili, on ima sjajnu bradu. Možeš ga pogađati, ja sam ga itekako pogađao, ali prima bez problema. Mislim kako bi ga zbog toga Jones izdominirao. Da se ja i dalje borim u poluteškoj kategoriji i da mi ponude Blachowicza, vjerojatno bih prihvatio boriti se protiv njega. I ovo nije disrespekt", rekao je Cormier u studiju ESPN-a.

Blachowiczu se to nije svidjelo pa se putem Twittera obratio bivšem prvaku poluteške i teške kategorije, usput ga pozvavši da ono što je rekao dokaže i u borilištu.

"DC, ako imaš nešto za reći o meni, podigni to svoje debelo dupe s kauča i dođi u Octagon. Naučit ću te poštovanju", napisao je Blachowicz uz podjelu popularnog Cormierovog "gifa".

Umirovljeni Cormier mu je brzo odgovorio.

"Nema šanse šampione, čestitam ti na velikoj pobjedi. Ti si čovjek i ti si sad kralj. Ne trebaš se zamarati oko toga što jedan umirovljeni starac govori. Sjajan posao u osvajanju titule", napisao je DC, da bi Jan sve završio idućom porukom:

"OK, lijepo od tebe. Internet rat je završio."

Blachowicz se vratio u Poljsku gdje će odmarati i čekati rođenje djeteta. Njegovu prvu obranu titule možemo očekivati u prvom kvartalu 2021. godine. Očekuje se da će mu protivnik biti pobjednik borbe između Glovera Teixeire i Thiaga Santosa, koja se održava 7. studenog.

Linker
25. travanj 2024 02:44