UFC

Blachowicz neobičnim izborom riječi odgovorio Jonesu, 'Bones' odmah uzvratio: 'Stvarno si čudan lik'

Jan Blachowicz
 Jason Silva / AGIF / AFP
Jon Jones javno je poručio kako smatra da bi Jan Blachowicz, a ne Dominick Reyes trebao biti njegov idući protivnik. Na odluku aktualnog prvaka sada je reagirao i 37-godišnji Poljak, uz, doduše, malo nespretan izbor riječi.

"Kad si prvak svijeta onda trebaš tražiti svježe meso na svim terenima, a čini mi se da sam u Poljskoj pronašao nešto s čime se još nisam imao priliku susresti", između ostalog je poručio Jones kada je na Twitteru raspravljao o svom idućem nastupu.

Blachowiczu se tu nije bilo teško prepoznati, ali on je u svojoj prvoj reakciji izborom riječi nasmijao fanove, ali i izazvao novu reakciju Jonesa.

"Znači imamo spoj", započeo je Jan pa u nastavku nespretnim izborom riječi mnoge podsjetio na jedan oblik seksualne aktivnosti ('fisting').

Jonesov odgovor nije se dugo čekao...

"Prije svega, to bi bila borba, a ne spoj. I možeš zaboraviti na 'fisting', to nećeš nikome napraviti. Stvarno si čudan lik", napisao je na Twitteru Jones.

Istaknimo i kako bez obzira na želje Jonesa i Blachowicza, njihov meč nije ni približno služben te ćemo za nekakvu konačnu odluku morat ćemo pričekati UFC...

Linker
25. travanj 2024 14:04