UFC

Bobby Green dobio bonus za borbu večeri i uspio ostvariti veliku želju

Lando Vannata vs. Bobby Green
 screenshot
Bobby Green jedan je od dobitnika 50 tisuća dolara bonusa nakon nastupa na UFC Fight Nightu 173

Odmah kad je ugovoren revanš između Bobbyja Greena i Landa Vannate, moglo se pretpostaviti kako će to biti zanimljiva borba nabijena akcijom, a takva je na kraju i bila. Ipak, ono što se nije očekivalo je poprilično dominantna pobjeda Greena koji se bolje kretao i bolje pogađao kroz čitavih 15 minuta. Nakon borbe, vrlo sretan onim što je napravio, zatražio je bonus od 50 tisuća dolara, kojima bi ispunio jednu veliku želju.

"Trebao sam biti u nizu od šest pobjeda da nije bilo nekih sudačkih odluka. Glasujte da dobijem bonus za borbu večeri. Tad bih mogao isplatiti svoju kuću. Ako ga dobijem, ostvarit ću tu želju. Nadam se da ste svi uživali u borbi", rekao je Bobby, na što je nastavio s porukom svojoj djeci:

"Želim da moja djeca znaju ovo. Ako jednog dana budete ovo gledali, znajte da vaš otac sve ovo radi za vas i da zbog vas ima lavovsko srce. To srce kuca i u vama te znajte da njime možete postići što god želite."

Bobby i Lando Vannata su ponovili uspjeh od prošle borbe te im je pripao bonus za najbolju borbu večeri. Tako će Bobby moći ostvariti svoju želju.

Bonuse za najbolju izvedbu dobili su Vicente Luque i Jennifer Maia. Luqueu je to već šesti u UFC karijeri, dok je bivša Invicta prvakinja nagrađena po prvi put.

Linker
19. travanj 2024 21:44