UFC

Borba MacKenzie Dern najavljena za četvrtu priredbu u Jacksonvilleu

MacKenzie Dern
 Instagram
Nakon neočekivanog prvog poraza u karijeri, UFC-ova zvijezda MacKenzie Dern svoju novu borbu odraditi će na četvrtoj UFC-ovoj svibanjskoj priredbi u Jacksonvilleu, onoj planiranoj za 23. svibnja. Tamo će ju čekati Hannah Cifers.

Prvi MMA poraz 27-godišnje MacKenzie Dern (7-1, 2-1 UFC) došao je u listopadu prošle godine kad je najuspješniju grapplericu u povijesti savladala Amanda Ribas. Dern je tu borbu odradila samo nekoliko mjeseci nakon što je postala majka i danas je jasno kako je vjerojatno mogla još malo pričekati. No, sad je prošlo dovoljno vremena da bi u potpunosti bila spremna za novi ulazak u Octagon.

On je zapravo već bio ugovoren za priredbu koja se trebala održati 25. travnja, gdje joj je protivnica trebala biti Ariane Carnelossi. Kako je ta borba zajedno s priredbom otkazana, a spomenuta Brazilka nije u stanju doputovati, UFC je za Dern namijenio novu protivnicu, ujedno i za novi datum. Riječ je o 23. svibnju, kad će se održati četvrta priredba u Jacksonvilleu na Floridi, koju je UFC pomalo u tišini jučer dodao svom rasporedu programa u tom gradu na sjeveru spomenute savezne države.

Tamo će se boriti protiv Hannah Cifers (10-4, 2-2 UFC). Cifers je njena vršnjakinja i vrlo zanimljiva borkinja koja je nakon neuspješnog debija uspjela spojiti dvije pobjede u Octagonu. Ipak, u siječnju je prekidom poražena od Angele Hill pa je i taj niz prekinut.

Popularna Dern će ovim putem biti favorit, a njeni fanovi se nadaju kako će ostati pri navikama kakve je prezentirala prije prethodne borbe. Naime, iako je tek izašla iz trudnoće, MacKenzie po prvi put u karijeri nije imala baš nikakvih problema s kilogramima i vagu za tu borbu je zadovoljila bez problema. Za vjerovati je kako će isto biti i ovog puta.

Linker
19. travanj 2024 02:26