UFC

Brian Ortega nakon napada na Jaya Parka: 'Nije mi žao što sam ga udario'

Brian Ortega
 screenshot/Youtube
Brian Ortega odlučio je otkriti svoju stranu subotnjeg incidenta s Jayem Parkon, korejskom glazbenom zvijezdom i prijateljem njegovog nesuđenog protivnika Chan Sung Junga. Objavu je ppostavio na Twitter te ju kasnije uklonio, ali prekasno da mediji ne reagiraju i prenesu njegovo objašnjenje zašto je udario Parka, ali i izjavu kako mu nije žao što je to napravio.

Kao što se moglo i očekivati, Ortega je bio ljut na Parka zbog izjave tijekom gostovanja njega i Junga u showu Ariela Helwanija prije otprilike mjesec dana. Park je tamo bio prevoditelj najboljeg korejskog MMA borca. Ortega je nešto o tome otkrio u objavi na Twitteru, koju je brzo uklonio. No, mediji su dobili ono što su tražili, komentar Ortege na cijeli incident.

"9. svibnja 2018. godine, Jay Park potpisao je ugovor s Korean Zombijem za zastupanje pod menadžerskom agencijom AOMG Entertainment, čiji je on glavni direktor. Nedugo nakon toga je krenuo 'trash talk'. Kad sam napokon došao u Koreju, Zombie mi je prišao s prevoditeljem, i to pravim, a ne Jayem Parkom i ispričao se za trash talk, izjavivši kako je to bilo nešto što je tražio njegov menadžment u svrhu promocije borbe. Prihvatio sam ispriku, rukovali smo se i odradili sjajnu konferenciju za medije. Nedugo nakon toga sam ozlijedio koljeno i borba je bila otkazana. Prije četiri tjedna su Korean Zombie i Jay Park bili gosti kod Ariela i rekli su da sam ja pobjegao iz borbe. Pobjeći i ozlijediti se nije isto, ali od tog trenutka sam znao kako je Jay Park onaj tko piše scenarij. Tada sam mu poželio dobrodošlicu u ovaj sport i upozorio ga da pripazi na svoj jezik. U subotu sam tako udario tri osobe odjednom. Ispričavam se što sam udario prevoditelja, ispričavam se što sam udario K-pop zvijezdu, ali ne ispričavam se što sam udario potpaljivača ove cijele situacije", napisao je Ortega poruku na Twitteru za koju je kasnije, moguće i uz savjet njegovih predstavnika, odlučio kako je ipak bolje da se tamo ne nalazi

On je nakon incidenta udaljen iz dvorane te će uslijediti pravna tužba od strane Parka, koji je po tom pitanju fizički napadnuta civilna osoba. Ortegi nikako neće ići u prilog to što je on u ovom slučaju profesionalni MMA borac i kao takav mora imati još jednu posebnu razinu samokontrole u sličnim situacijama.

Linker
24. travanj 2024 00:30