UFC

'Budućnost' protiv popularne iskusne UFC veteranke u Las Vegasu

Maycee Barber
 screenshot
Velika UFC-ova nada Maycee Barber će se u idućoj borbi sučeliti s iskusnom veterankom Roxanne Modafferi, objavio je noćas ugledni MMAJunkie. Dvoboj bi se trebao održati u T-Mobile Areni u Las Vegasu već 18. siječnja na UFC 246 eventu.

Barber je neporažena u profesionalnoj karijeri s nevjerojatnih 8-0. U posljednjem nastupu koji se dogodio u listopadu, je svladala Gillian Robertson tehničkim nokautom u prvoj rundi. Govorilo se da bi se Barber u idućem meču mogla sučeliti s popularnom Paige VanZant, no ova je odbila meč izjavom "da će se boriti protiv bilo koje borkinje muha kategorije, osim protiv Barber".

Modafferi smo dva puta gledali u "reality showu" The Ultimate Fighter i upravo na taj način se probila u MMA svijetu. 37-godišnja veteranka je u posljednjem nastupu poražena jednoglasnom odlukom sudaca od Jennifer Maie. Bilo je to prošlog srpnja. Tijekom bogate karijere se natjecala u mnogo poznatih promocija poput Invicte ili Strikeforcea. Trenutačno ima 23 pobjede i 16 poraza u profesionalnoj karijeri.

Linker
24. travanj 2024 10:20