UFC

Burns sportski prokomentirao Masvidalovo uskakanje na njegovo mjesto

Gilbert Burns
 screenshot/YouTube
Gilbert Burns izuzetno je sportski reagirao na vijest kako će biti zamijenjen Jorgeom Masvidalom

Kao da je znao da će UFC pronaći zamjenskog borca za napad na titulu UFC-ove velter kategorije, Gilbert Burns reagirao je na objavom na Twitteru na izuzetno sportski način. I to je napravio još prije nego je borba Usmana protiv Masvidala službeno najavljena.

"Znam da me Bog jako voli, na meni je samo da vjerujem u njega i prihvatim njegove planove te sve što je pripremio za mene. Ovo je njegovo vrijeme, ne moje", napisao je jutros Burns, svjestan da će Masvidal dobiti priliku koja je sve do jučer bila njegova.

U međuvremenu se to potvrdilo, a Burns je došao kući gdje je završio u karanteni. Tamo će se nalaziti sve dok ne ozdravi, odnosno dok ne dobije dva negativna testa, a objasnio je i kako se osjeća.

"Napokon sam došao kući. Nalazim se u karanteni u svojoj sobi. Imam jaku glavobolju. Odmaram i oporavljam se", napisao je Gilbert.

Za očekivati je kako će on svoj status izazivača zadržati i da će iduća borba za titulu biti njegova, neovisno o tome hoćemo li dobiti novog prvaka ili će to i dalje biti Kamaru Usman.

Linker
19. travanj 2024 22:33