UFC

Čak tri otkazivanja zbog ozljede zadesila Fight Night u Urugvaju

Rachael Ostovich
 screenshot/Youtube
Samo desetak dana prije održavanja, UFC-ova prva priredba u Urugvaju doživjela je čak tri promjene u svom programu. Zbog ozljede su nastup otkazali Rachael Ostovich, Laureano Staropoli i Rafael Fiziev. Srećom, UFC je jako brzo reagirao po pitanju zamjena.

Fanovima će svakako najteže biti prihvatiti činjenicu da neće gledati Rachael Ostovich. Lijepa borkinja s Havaja je iz nenavedenog razloga otkazala borbu protiv Veronice Macedo i tamo će ju zamijeniti Polyana Viana. Riječ je o Brazilki koja se proslavila zaustavljanjem zlostavljača na brazilskim ulicama, no u Octagonu još uvijek nije pokazala koliko vrijedi. Slavila je tek u svojoj prvoj borbi, dok je iduće dvije poražena. Što se tiče njene protivnice Macedo, ona je poražena u sva tri UFC nastupa i ovo joj je posljednja prilika.

Ozbiljna šteta po atraktivnost programa je ozljeda Adriana "El Matodora" Staropolija (9-1, 2-0). Talentirani Argentinac trebao se boriti protiv Alexeya Kunchenka (20-0, 2-0 UFC), no sad će ga zamijeniti neki drugi borac kojeg UFC još uvijek nije odredio.

Treći borac koji je prisiljen otkazati nastup je Rafael Fiziev (6-1, 0-1 UFC). Njega će protiv Alexa Da Silve zamijeniti Rodrigo Vargas. Riječ je o 33-godišnjem Meksikancu profesionalnog omjera 10-2, kojem će to biti UFC debi.

Event u Montevideu održava se 10. kolovoza, a u glavnoj borbi će Valentina Shevchenko pokušati obraniti titulu prvakinje muha kategorije. Čeka ju borkinja koja joj je nanijela prvi poraz u karijeri, Liz Carmouche.

Linker
23. travanj 2024 14:17