UFC

Calvin Kattar i Jeremy Stephens dogovorili borbu na UFC 248

Calvin Kattar
 Screenshot/Youtube
UFC je dogovorio novu borbu na UFC 248 priredbi koja je zakazana za 7. ožujka u Las Vegasu. U okršaju perolake kategorije sučelit će se Calvin Kattar i Jeremy Stephens.

Službena objava se još čeka, ali MMA Junkie tvrdi da je dogovor između Kattara (20-4 MMA, 4-2 UFC) i Stephensa (28-17 MMA, 15-16 UFC) već postignut te se samo čeka potpis ugovora.

Kattar je trenutno jedanaestoplasirani borac perolake kategorije nakon što je poražen u prošlom nastupu protiv Zabita Magomedsharipova u glavnoj borbi UFC-a u Moskvi. Prije tog meča imao je 12 pobjeda u 13 borbi.

Stephens nije pobijedio u četiri borbe zaredom, još od veljače 2018. godine, a izgubio je od Josea Alda, Magomedsharipova i Yaira Rodrigueza u listopadu, mjesec dana nakon "no contest" ishoda s istim protivnikom zbog nesretnog prsta u oko.

Priredbu predvodi Weili Zhang koja brani pojas protiv Joanne Jedrzejczyk. Na cardu su i borbe Jareda Cannoniera i Roberta Whittakera, Lija Jinglianga i Neila Magnyja, Beneila Dariusha i Drakkara Klosea, Seana O’Malleyja i Josea Quinoneza te Polyane Viane i Emily Whitmire.

Linker
21. travanj 2024 14:22