UFC

Cejudo ekspresno izlazi iz mirovine? Abdelaziz najavio zaokret i otkrio kada bi prvak mogao ponovno u kavez

Henry Cejudo
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Iako je nakon pobjede nad Dominickom Cruzom šokirao prekidom karijere, Henry Cejudo mogao bi ekspresno izaći iz mirovine. Barem tako tvrdi njegov menadžer Ali Abdelaziz.

"Ja sam sretan sa svojom karijerom. Napravio sam dovoljno toga u ovome sportu. Želim otići i uživati u životu. Imam 33 godine, sad imam i djevojku koja je rekla da želi osnovati obitelj. Od svoje 11. godine žrtvovao sam sve što sam imao da bih došao ovdje i to mi nitko ne može oduzeti. Danas odlazim u mirovinu. Triple C je gotov!" - neočekivano je ispalio UFC-ov prvak još prošlog vikenda nakon svog nastupa na UFC 249 priredbi.

Iako su neki odmah pretpostavili da se tu radi o taktici za pregovore oko boljeg ugovora, Cejudo, ali i predsjednik UFC-a Dana White potvrdili su da to nije slučaj.

"Već nam par mjeseci govori o umirovljenju, a moje mišljenje znate. Ako u ovom poslu samo krenete razmišljati o mirovini, to je vjerojatno dobra ideja. Unatoč tome što mislim kako je on u ovom trenutku jedan od najboljih boraca svijeta", glasio je komentar Whitea koji je još prije tjedan dana najavio da će organizirati meč za upražnjenu titulu.

No, da se sprema veliki zaokret, može se zaključiti iz riječi Cejudovog menadžera Abdelaziza.

"Khabib svaki put nakon borbe govori, 'Mislim da sam gotov'. A onda dva tjedna kasnije me ispituje za mišljenje o tome protiv koga bi se trebao boriti. Ti likovi su na vrhuncu i u najboljim godinama. Henry upravo ulazi u takvo razdoblje. Pa kako ćete se umiroviti dok ste na vrhuncu?" - komentira Ali u razgovoru s TMZ Sportsom.

Nedugo nakon toga, Abdelaziz je i poručio kako Cejuda očekuje u akciji već do ovoga ljeta.

"Henry pred sobom ima sve na koljenima. Mislim da se neće umiroviti i da ćete ga do ljeta vidjeti u borbi", najavio je slavni menadžer.

Linker
25. travanj 2024 18:38