UFC

Cerrone ponovno mijenja kategoriju: 'Ako ovo ne upali, barem ću znati da sam pokušao'

Donald Cerrone
 Steve Marcus/Getty Images/AFP
"Pred sobom imam još nekoliko godina, a to je vjerojatno nekih četiri ili pet borbi"

UFC-ov veteran Donald Cerrone nove će izazove potražiti u lakoj kategoriji u koju se ponovno vraća nakon tri uzastopna poraza u velteru.

Jedan od najpoznatijih UFC-ovih boraca posljednjih se godina više puta selio iz lake u velter i obrnuto, a čini se kako je procijenio da u ovoj fazi karijere ipak ima više toga za ponuditi u kategoriji u kojoj je prije pet godina napadao pojas tadašnjeg prvaka Rafaela dos Anjosa.

Cerrone danas ima 37 godina i čak 53 borbe iza sebe. U dosadašnjoj karijeri upisao je 36 pobjeda, 15 poraza te po jedan neodlučeni i 'no contest' ishod.

Popularni 'Kauboj' na svom je YouTube kanalu poručio da zna "kako svi pričaju o tome da treba usporiti ili stati", ali da se unatoč tome želi umiroviti onda kada on bude htio.

"Briga me što drugi imaju za reći. Vjerojatno pred sobom imam još nekoliko godina, a to je vjerojatno nekih četiri ili pet borbi. Tko zna. Vratit ću se u laku i dati sve od sebe u novom pohodu. Osjećao bih se jako loše kad bih se u starim danima prisjećao kraja karijere i govorio sebi da sam trebao probati. Ako ne bude upalilo, barem ću znati da sam pokušao", rekao je Cerrone.

Linker
25. travanj 2024 02:14