UFC

Cerrone prokomentirao sumnje na ozljedu: 'Tko zna, možda sam stao na lego kockicu'

Donald Cerrone
 screenshot
Sve fanove koji su jutros pogledali drugu epizodu UFC 246 Embedded serijala zabrinuo je hod Donalda Cerronea, koji je dovodio do pretpostavke kako je sudionik glavne borbe možda ozlijeđen. On je odmah dao komentar na to, kojim je objasnio kako je zapravo sve u redu.

Donald Cerrone u subotu je imao problema s hodom. To se jako dobro vidjelo u drugoj epizodi Embbededa, gdje je prikazan njegov izlazak u centar Las Vegasa, a on je vidno šepao. Kako to apsolutno nikome nije promaklo, tako je Cerrone morao objasniti o čemu je riječ i time smiriti sve koji su iz jasnog razloga bili u strahu za njegov nastup.

"Znao sam da ćete se uhvatiti to. Ljudi su dobri. Odmah se spominjalo šepanje, a što ako sam samo tako hodao. Možda sam stao na lego kockicu? Imam dijete kod kuće. No, sve je u redu i ja sam potpuno dobro. Jednostavno sam tog dana nezgodno udario fokuser", rekao je Cerrone novinarima MMA Junkie portala koji su prvi došli do njega, a usput je kratko zaplesao da dokaže kako je s njim sve u redu.

Večeras je po pitanju subotnje priredbe velik dan. Conor McGregor i Donald Cerrone odradit će veliku konferenciju za medije, čime će zapravo borba neslužbeno krenuti. Na rasporedu je u 2 sata iza pomoći, a moći će se uživo pratiti putem UFC-ove Youtube stranice.

Linker
23. travanj 2024 16:26