UFC

Cerrone upozorio McGregora pred 'pressicu': 'Možeš sve, ali obitelji mi se ne dotiči!'

Conor McGregor i Donald Cerrone
 screenshot/Youtube
U srijedu će UFC održati veliku konferenciju za medije prije borbe Conora McGregora i Donalda Cerronea. Bit će to prva takva američka akcija za Irca još od borbe protiv Khabiba Nurmagomedova i fanovi su uzbuđeni oko toga što će ovog puta reći i kakav će show napraviti. Njegov protivnik ne razmišlja previše o tome, važno mu je samo da se Conor ne dotakne osjetljive teme.

Prije gotovo svake svoje dosadašnje borbe, Conor McGregor koristio je medijske istupe da pokuša utjecati na svoje protivnike i u većini slučajeva mu je to išlo jako dobro. Posebno se to vidjelo u slučaju Dustina Poiriera i Eddieja Alvareza, boraca koji su u okršaj protiv Irca ušli psihički poljuljani. Pitanje je hoće li tako nešto pokušati napraviti i Donaldu Cerroneu.

Do sada nekih ružnih riječi nije bilo, iako su mediji došlo do nekih prepucavanja s jedne ranije velike konferencije za medije na kojoj su obojica sudjelovali. No, Cerrone kaže kako je to izašlo u javnost jer jednostavno ovog puta ne postoji ništa slično.

"Conor do sada nije rekao ništa ružno o meni pa sve morali izvaditi neka stara sranja. Samo kopate i tražite nešto", odmah se žestoko Cerrone obratio novinarima MMA Fightinga, da bi onda "spustio loptu na zemlju" i okrenuo se onome što će se dogoditi u srijedu:

"On je najbolji u tome, najbolji trash talker. No, da bi sa mnom došao na viši nivo morat će ići jako nisko. Morat će se dotaknuti moje bake ili mog djeteta, ali to neće biti dobro. Tada bih bio spreman odraditi posao i u predvorju hotela ako treba. Mislim da neće otići toliko daleko. Mi smo ljudi koji se razumiju, borci smo. Možemo pričati o svemu, ali nemoj ići nisko."

Cerrone je podosta opušteno shvatio ovu borbu, a nada se kako će tako ostati sve do trenutka kad uđu u Octagon.

"Ja ne govorim apsolutno ništa o njemu, nije me briga. On živi svoj život i to je njegova stvar. Meni je najvažnije ući i obračunati se s njim tamo gdje treba. I sretan sam što mu mogu poželjeti dobrodošlicu nazad", kratko je još najavio Kauboj.

Da se Donalda pita, on bi najradije sve odradio bez ikakvih medijskih aktivnosti. No, naravno da se fanovima mora priuštiti jedna dobra doza McGregora izvan kaveza. Upravo na tome je izgradio svoj brend i sve će zanimati što će napraviti ovog puta.

Linker
20. travanj 2024 18:21