UFC

Charles Oliveira: Želim McGregora ili Feldera, a Khabiba se ne bojim

Charles Oliveira
 Screenshot/Youtube
Charles Oliveira oduševio je novom pobjedom na UFC Fight Nightu u Sao Paulu. U prvoj rundi je s par dobrih udaraca nokautirao Jareda Gordona i upisao šestu uzastopnu pobjedu u lakoj kategoriji te ugrabio bonus za najbolju izvedbu večeri.

Iako Oliveira nije poznat po javnim prozivkama drugih boraca, ovaj put se 30-godišnji Brazilac ohrabrio i naveo neka od trenutno najtraženijih imena kao potencijalne suparnike.

"Ne želim previše pričati jer ljudi ponekad misle da sam pun sebe, ali ja sam još uvijek isti dečko iz favela. I dalje stojim čvrsto na nogama. Želim biti tip koji je došao ovdje i postavio rekorde po broju submissiona, nokauta, bonusa... Želim ući u Hall of Fame".

"Došao sam ovdje boriti se i sada prozivam neka imena. Moj trener će vidjeti što je najbolje. Želim se boriti na posljednjoj priredbi ove godine. Nisam primio niti jedan udarac, i dalje sam na sto posto", rekao je Oliveira nakon uvjerljive pobjede, treće u 2019. godini.

"Mogao bih se boriti s Conorom McGregorom ili Paulom Felderom", naveo je Brazilac koji je upravo protiv Feldera upisao posljednji poraz, nokautom laktovima prije dvije godine.

Priznao je i da mu je konačni cilj napad na pojas kojeg trenutno drži Khabib Nurmagomedov.

"Svi pričaju o Khabibu, a bolji sam od njega na nogama. Ako borba ode u parter, neće me biti strah", rekao je Brazilac.

Linker
20. travanj 2024 03:48