UFC

Chimaev tvrdi da su ga odbili 'Wonderboy', ali i jedan bivši UFC-ov prvak

Khamzat Chimaev
 Screenshot
Još uvijek traje potraga za novim protivnikom Khamzata Chimaeva...

Jedan od trenutno najpopularnijih UFC-ovih boraca želi se čim prije vratiti u Octagon i nastaviti svoj uspon prema vrhu, a pritom mu uopće nije bitno hoće li dogovoriti meč u velter ili srednjoj kategoriji.

No, 26-godišnji 'Borz' pokazao se kao prevelik zalogaj za one nerangirane borce, dok je za društvo iz TOP 15 dosta rizičan suparnik kojeg bi mnogi naviše voljeli izbjeći.

Dosad se već puno imena povezivalo s Khamzatom. Spominjali su se tako Demian Maia, Leon Edwards, Neil Magny, a možda posljednjih dana najviše i Stephen Thompson.

A upravo je 'Wonderboya' Chimaev spomenuo u jednoj od svojih posljednjih objava. Naime, Khamzat je preko Twittera poručio kako je Thompson odbio ponudu UFC-a, a u priču je dodao i bivšeg prvaka Chrisa Weidmana koji je navodno napravio istu stvar.

"Samo bih htio svojim fanovima i svima koji me podržavaju reći kako je 'Wonderboy' odbio meč u velteru, a Chris Weidman u srednjoj kategoriji. Dolazim po sve", napisao je Chimaev.

Otkako je u srpnju debitirao za UFC, ovaj zanimljivi borac upisao je u svega 66 dana tri pobjede. Redom je, i to vrlo impresivno, zaustavljao Johna Phillipsa, Rhysa McKeeja i Geralda Meerschaerta te svoj profesionalni 'score' u vrlo kratkom razdoblju podigao do 9-0.

Tko je po vama idealan suparnik za Chimaeva?

Linker
24. travanj 2024 19:42