UFC

Chimaev vrlo kratko prokomentirao svoju impresivnu nokaut pobjedu

Chimaev vs. Meerschaert
 screenshot
Iznenađujuće skromno reagirao je Khazmat Chimaev na nokaut pobjedu protiv Geralda Meersachaerta

Očekivalo se puno toga od Khamzata Chimaeva, no rijetko tko je očekivao kako će Geralda Meersachaerta savladati nokautom prvim udarcem u borbi. Istina, tome je pridonio i sam njegov protivnik, koji je u borbu ušao vrlo nesiguran te se doslovno ponudio, no Chimaev se u svoja prva dva nastupa predstavio više kao borac koji radi nevjerojatan pritisak i koji svoje protivnike "melje" do prekida, nego kao netko tko završava posao jednim udarcem.

Ipak, dogodilo se i to te će bez sumnje rezultat biti još veći "hype" koji će se oko njega stvoriti prije idućeg nastupa. Nakon borbe, Chimaev je već standardno odradio intervju, a Jon Anik mu je prvo čestitao na impresivnoj pobjedi

"50 G-s baby", prvo je što je rekao Chimaev, nakon što se zahvalio, citirajući poznatu izjavu Conora McGregora, nastalu nakon njegove prve UFC pobjede, a kojom je zatražio bonus za najbolju izvedbu u iznosu od 50 tisuća dolara.

Nakon toga je kratko opisao s kojim ciljem je u borbu ušao.

"Ušao sam s namjerom da ubijem tog tipa. Da ga nokautiram, kao što sam i napravio", objasnio je, otkrivši da je plan bio polako krenuti s boksom pa onda vidjeti što dalje. No, dalje od toga nije bilo potrebno.

Prije ove borbe pričalo se kako mu je već ugovorena iduća, odnosno u velter kategoriji protiv Demiana Maije. Tako je upitan kad bi se to moglo dogoditi, budući da UFC sad odlazi pet tjedana na Fight Island.

"Ja to ne znam, Dana zna. Ja sam spreman za bilo koga i bilo kada", kratko je odgovorio Khamzat, koji ovog puta nije bio tako rječit kao nakon svoja prva dva nastupa. Moguće da priprema lagano zatišje pred buru kakvu namjerava odraditi idući put.

Linker
25. travanj 2024 09:34