UFC

Cijela obitelj bivše UFC-ove zvijezde oboljela od koronavirusa

Josh Koscheck vs. Erick Silva
 screenshot
Bivša UFC-ova brazilska zvijezda, a danas Bellatorov borac, Erick Silva, otkrio je kako su on i supruga te dvoje djece obitelji od virusa. Također, od virusa su oboljeli sestra i roditelji njegove supruge. Srećom, svi su na vrijeme reagirali te se u karanteni uspješno oporavljaju.

Čak sedam osoba iz obitelji Ericka Silve oboljelo je od koronavirusa, otkrio je brazilski borilački portal Combate, koji je s poznatim borcem uspio stupiti u kontakt. 35-godišnji Silva otkrio je kako je obolio on, njegova 23-godišnja supruga Isabela, sin Carlos koji ima pet mjeseci te njegov desetogodišnji sin Kalleo. Osim njih, oboljela je 26-godišnja Carol, sestra Silvine supruge te roditelji njih dvije, stari 58 i 52 godine. Silva je otkrio Combateu kako je do infekcije došlo.

"Prvi znaci bili su kod Carlosa koji je imao 37.7 temperaturu, no smanjilo se kad smo mu dali lijek za bebe koji je preporučio pedijatar. Moj desetogodišnji sin Kalleu je asimptomatičan te ovo cijelo vrijeme skače i miran je. Svi smo sada dobro i slušamo uputu liječnika, no u početku nas je brinuo nedostatak pravih informacija. Sad smo svi puno mirniji", otkrio je Silva, da bi onda ispričao kako su svi otkrili da su zaraženi:

"Na kraju se zarazila cijela obitelj. Ja trenutno živim kod roditelja moje supruge i kod svih su se pojavili simptomi. Zanimljivo je kako smo mi ljudi različite dobi, a svi smo imali jednake simptome. Najgore je bilo u početku kad nismo znali o čemu je riječ. Prva od nas simptome je osjetila moja supruga, imala je jaku glavobolju. Nije nas to brinulo, mislili smo da je alergija iako nije imala osjet mirisa i okusa. Nakon toga se isto dogodilo njenoj majci pa meni. U kratkom vremenu smo svi odjednom imali iste simptome."

Obitelj se sad nalazi u izolaciji i svima su simptomi pod kontrolom. Silva je trenutno član Bellatora u kojem je nastupio dva puta, no oba puta je doživio poraze. Posljednji put nastupio je u lipnju prošle godine. Dio UFC-a bio je od 2011. do 2017. godine. Promocija je od njega puno očekivala, no ta očekivanja nikad nije opravdao. Promociju je napustio sa sedam pobjeda i osam poraza.

Linker
26. travanj 2024 21:48