Claudia Gadelha o propalom meču: 'Htjela sam se boriti, ali Komisija nije dopustila'

Nakon službenog vaganja uoči UFC 246 priredbe s glavnog dijela programa otpala je borba Claudije Gadelhe i Alexe Grasso. Sportska komisija savezne države Nevade je otkazala meč jer je Grasso na vaganju imala čak 2,2 kilograma više od granice slamka kategorije. Gadelha je bila spremna prihvatiti borbu u međukategoriji, ali nije dobila priliku.

Ubrzo nakon otkazivanja meča Gadelha se oglasila na Instagramu i otkrila da je ipak bila spremna odraditi borbu u Las Vegasu.

"Naporno sam radila za ovo i bila uzbuđena jer sam željela napraviti show za sve vas, ali to se nažalost neće dogoditi jer mi je protivnica bila preteška na vaganju. Svejedno sam se htjela boriti jer sam opaka kuja, ali Nevadina Komisija nije dopustila da se meč dogodi. Hvala trenerima i mom timu na sjajnom kampu. Vratit ćemo se!", napisala je Gadelha.

Brazilska borkinja nije se borila od srpanjske pobjede nad Random Markos jednoglasnom odlukom sudaca, a prije toga poražena je od Nine Ansaroff u prosincu 2018. godine. Grasso je u posljednjih godinu i pol ostvarila pobjedu protiv Karoline Kowalkiewicz i poraze od Tatiane Suarez te Carle Esparze prošlog rujna.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!