UFC

CM Punk i dalje u USADA-inom programu, Srbin Camur jeda od najtestiranijih UFC boraca u 2020. godini

Aleksa Camur
 Instagram
Kada su popularnog kečera i nekadašnju WWE zvijezdu "CM Punka" nedavno pitali hoće li se odlučiti i za treći pokušaj u Octagonu, Amerikanac se poslužio onom starom - "nikad ne reci nikada!". S obzirom da je i dalje dio USADA-inog testiranja, teoretski bi već sutra mogao nastupiti u UFC-u!

Punk, pravog imena Phil Brooks, je dobio dvije prilike u Octagonu. Malo je reći da ih nije iskoristio. Porazi od Mickeyja Galla, a zatim i Mikea Jacksona, su potvrdili sumnje većine kritičara. Punk jednostavno nema dovoljno znanja da bi se suprotstavio vrhunskim (ili manje vrhunskim) MMA borcima. Ono što Brooks i dalje ima je ogromna popularnost i vojsku fanova, koja bi ga zasigurno voljela vidjeti i treći put.

"Ne znam. Nikad ne kaži nikad. Sumnjam da ću se ikada više natjecati u UFC-u. Te razgovore sam već obavio s Danom Whiteom", kaže Brooks i dodaje:

"On kaže neke stvari medijima, a onda meni privatno kaže nešto potpuno drugačije. I dalje sam sjajan prijatelj s njim. Mislim da sam otišao do njega i molio ga da mi da treću borbu, rekao bi da može!"

U objavi na svom Twitteru reporter i novinar Aaron Bronsteter otkriva popis boraca koji su nedavno testirani od strane USADA-e. Među njima je i CM Punk, ali i još neka zanimljiva imena poput Nicka Diaza ili bivšeg prvaka TJ Dillashawa.

Iako ta informacija ne mora ništa značiti, ona ipak može biti znakovita. Očito Brooks ipak ima rezervni plan prema kojem bi se još jednom okušao u elitnom Octagonu. Čemu inače ostati u programu USADA-inog testiranja koji nije previše komotan i koji iziskuje vrijeme i trud?

U istoj objavi Bronsteter otkriva koji su UFC borci u 2020. godini najviše puta testirani od strane iste agencije. Na vrhu stoji Diego Sanchez s pet testiranja, a odmah iza njega je popis boraca s četiri, među kojima je prvak Jon Jones, mladi Srbin Aleksa Camur i Sean O'Malley.

Linker
21. travanj 2024 17:12