UFC

CM Punka pitali hoće li pokušati i treći put: 'Ne znam, nikad ne reci nikad!'

 Screenshot
CM Punk je za UFC nastupio dva puta, no vjeruje da bi mu njegov prijatelj Dana White dao i treću priliku da je to od njega tražio. U intervjuu za "Collider Live" je odgovorio na pitanje vraća li se u MMA sport ili je njegova priča završena.

Dojam je da je i sama bivša WWE zvijezda svjesna da kvalitetom ne pripada u elitnu svjetsku MMA promociju. Ukoliko poželi nastaviti tu priču, morat će pokušati u nekoj manjoj organizaciji, a ne na najvećoj svjetskoj MMA sceni.

Upitan hoće li pokušati još jednom, 40-godišnji kečer pravog imena Phil Brooks odgovara da i dalje ne zna odgovor na to pitanje.

"Ne znam. Nikad ne kaži nikad. Sumnjam da ću se ikada više natjecati u UFC-u. Te razgovore sam već obavio s Danom Whiteom", tumači Brooks i dodaje:

"On kaže neke stvari medijima, a onda meni privatno kaže nešto potpuno drugačije. I dalje sam sjajan prijatelj s njim. Mislim da sam otišao do njega i molio ga da mi da treću borbu, rekao bi da može!"

CM Punk je za UFC debitirao 2016. godine na UFC-u 203 protiv Mickey Galla. Nije se najbolje proveo jer je prisiljen na predaju već u prvoj rundi. Izgledao je poput amatera koji je zalutao negdje gdje ne pripada. Drugu i posljednju priliku za sada je dobio na UFC-u 225 u svibnju prošle godine. Tada je poražen od Mikea Jacksona, ali niti to nije izgledalo puno bolje.

"Jedan dio mene misli da bi se trebao boriti negdje drugdje jer već imam 0-2 u UFC-u. Ja bih učino sve naopačke, krenuo od UFC-a i onda se spuštao sve amaterske scene", našalio se na vlastiti račun.

Kada se podvuče crta Brooks je vrlo zahvalan UFC-u koji mu je dao priliku natjecati se u slavnom Octagonu.

"Ja sam dobio tu nevjerojatnu priliku boriti se. A ja sam tip koji će reći 'može' na sve!", zaključuje.

Linker
26. travanj 2024 17:48