UFC

Coker objasnio zašto smatra da bi Bader savladao Miočića: 'Od deset borbi, Ryan bi dobio osam!'

Ryan Bader
 Youtube screenshot
Predsjednik Bellatora, Scott Coker, nedavno je zapanjio borilačku javnost izjavom kako Stipe Miočić nije najbolji teškaš svijeta, nego je to Ryan Bader. Sad je to svoje mišljenje elaborirao.

U razgovoru za Sherdog, Coker se dotakao spomenute teme. Sve je iznenadio njegov komentar na UFC 241 borbu između Stipe Miočića i Daniela Cormiera, budući da je on jedan od rijetkih osoba koje su komentirale, a da to nije išlo u smjeru oduševljenja borbom ili pohvale za oba borca. On je postavio fotografiju Ryana Badera uz koju je napisao kako je on najbolji teškaš svijeta.

"Znate li što bi se dogodio kad bi se Bader borio protiv Stipe? Mislim da je Ryan bolji hrvač od njega i da može izdržati Stipinu udaračku kvalitetu. Mislim da bi završio na podu u 'ground n' pound' situaciji. Vjerujem da bi to napravio i Cormier kad bi mogao vratiti borbu u nazad, na taj način bi pobijedio", rekao je Coker, okrenuvši se kvalitetama svog dvostrukog prvaka:

"Bader radi jako dobru tranziciju. Mislim da bi borba Badera i Stipe bila dobra borba, no isto tako mislim da bi Bader i DC bila fenomenalna. Moj momak može protiv bilo koga od njihovih prvaka. Dokazao je da može nokautirati, prošao je kroz opak turnir. Borba protiv Cheicka Konga će dokazati da je on najbolji teškaš svijeta, to već sad mogu odgovorno tvrditi. Naravno, ovo je teška kategorija i uvijek mogu presuditi sitnice, ali od deset borbi protiv Stipe, Ryan bi dobio osam!"

Za samo dva tjedna Ryan Bader će po prvi put braniti titulu teške kategorije. Nju će mu je pokušati oduzeti Cheick Kongo. Zanimljivo, Bellator se odlučio raditi svoju veliku priredbu istog dana kad je i UFC 242, no vremenski nekoliko sati nakon njih. Hoće li program predvođen Khabibom Nurmagomedovim i Dustinom Poirierom dovoljno zadovoljiti MMA fanove ili će u večernjim satima zatražiti dodatnu dozu kroz Bellator? Bit će zanimljivo za popratiti tu situaciju i s te strane.

Linker
19. travanj 2024 10:27