UFC

Coker u ekstazi - 'Zvat ću menadžera Cris Cyborg u sljedećih pet minuta!'

Scott Coker i Cris Cyborg
 Screenshot
Predsjednik UFC-a Dana White je noćas javno obznanio da njegova promocija više ne računa na mnogi će reći najbolju MMA borkinju u povijesti - Cris Cyborg.

Nakon višemjesečne prepirke i razdoblja lošijih odnosa, White je odlučio "presjeći" te je poslao svojoj borkinji pismo u kojem stoji da više nije dio UFC-a. Njegov najveći konkurent, predsjednik Bellatora Scott Coker, je brže-bolje pohitao u pregovore s borkinjom s kojom je već surađivao u prošlosti.

Upitan da komentira odluku UFC-a da se riješe svoje bivše prvakinje, Coker odgovara:

"To je sjajna vijest. Zvat ću menadžera Cris Cyborg Audieja Attara u sljedećih pet minuta."

Nakon što je poražena od Amande Nunes u prosincu prošle godine, Cyborg se suočila s optužbama svog šefa da izbjegava revanš i da želi slabije protivnice. Cokera su novinari MMAJunkieja zamolili da prokomentira i takve tvrdnje. I njih je demantirao stavši na stranu možda svoje buduće akvizicije.

"Ne znam što bih na to uopće rekao. Cyborg se ne boji nikoga!", zaključio je predsjednik Bellatora.

Čini se kako je Bellator itekako zainteresiran za dovođenje bivše UFC prvakinje. S obzirom na apetite brazilske borkinje, teško je očekivati da bi otišla bilo gdje osim u UFC-ovu najljuću konkurenciju. Stoga je lako zaključiti da bi dvije strane mogle vrlo brzo dogovoriti sve detalje, a MMA zvijezda bi mogla postati dio svoje nove organizacije.

Linker
20. travanj 2024 03:31