UFC

Colby Covington uvrijedio najboljeg košarkaša svijeta: 'Nemojte se ugledati na tog komunista!'

Colby Covington
 Instagram
UFC-ov izazivač za titulu velter kategorije, Colby Covington, u svojoj se novoj objavi namjerio na najboljeg košarkaša svijeta, LeBrona Jamesa. U 'postu' povodom američkog Dana veterana, Jamesa je nazvao pljačljivim komunističkim milijunašem.

Colby Covington priprema se za napad na UFC-ovu titulu velter kategorije, odnosno za ono što on sam naziva obranom iste. No, nije mogao bez da obilježi američki praznik, Dan veterana, tako što je postavio fotografiju svog djeda. Colby ipak ne bi bio ono što je da tu objavu nije iskoristio za verbalni napad na neku novu poznatu osobu iz svijeta sporta. Ovog puta odabrao je košarkašku superzvijezdu.

"Moj djed je veteran vijetnamskog i korejskog rata. Jedan dan nije dovoljan za zahvaliti svim tim herojima na njihovoj službi. Prestanite se ugledavati na plačljive komuniste milijunaše poput Le Brona Jamesa i ugledajte se na prave heroje naše države i zajednice. Veterane!", napisao je Covington, automatski i označivši Jamesa u toj objavi, vjerojatno u nadi da će mu ovaj odgovoriti i time mu dati dodatnog publiciteta.

"Chaos" će se 14. prosinca boriti protiv Kamarua Usmana u glavnoj borbi UFC 245 priredbe, ujedno posljednje PPV priredbe u ovoj godini i pretposljednje ovogodišnje UFC priredbe uopće. Očekuje se da bi uskoro mogao krenuti i s verbalnim napadima prema Usmanu, nakon što je prvi dio odradio na službenoj najavnoj konferenciji za medije. Od tada nije puno spominjao borbu, no doći će i to kako se datum bude bližio.

James za sada na ovu provokaciju nije odgovorio.

Linker
19. travanj 2024 04:42