UFC

Condit se ozlijedio, UFC mora hitno pronaći protivnika za Mickeyja Galla

Carlos Condit
 screenshot/Youtube
UFC će očito morati pronaći novog protivnika za Mickeyja Galla na UFC on EPSN 7 priredbi, koja je zakazana za 7. prosinac i američki Washington. Bivši UFC prvak Carlos Condit se, naime, ozlijedio i morao je otkazati nastup što je prvi potvrdio portal MMAJunkie.

Za sada se ne zna previše detalja oko Conditove ozljede i kada bi se bivši šampion u velter kategoriji trebao vratiti. No, jednom kada to učinit, očajnički će mu trebati pobjeda jer trenutačno ima čak pet poraza u nizu. U posljednjem nastupu je poražen od Michaela Chiesa u prosincu prošle godine na UFC-u 232. Iako se tada vjerovalo da je to bilo sve od Condita, Amerikanac se naknadno odlučio vratiti u akciju, a UFC je mu je ponudio Mickeyja Galla.

Vjeruje se da će Gall ostati na popisu borbi, a da će mu UFC što prije pokušati pronaći zamjenskog protivnika. Gall ima 6-2 u profesionalnoj karijeri, a u posljednjem nastupu je bio bolji od Salima Touahrija. Bilo je to ovog kolovoza.

U glavnoj borbi UFC on ESPN 7 priredbe ćemo pratiti obračun bivšeg izazivača Alistaira Overeema i novopečene nade Jairzinha Rozenstruika. On je uletio u ovaj dvoboj nakon impresivnog slavlja protiv Andreija Arlovskog na UFC-u 244.

Linker
20. travanj 2024 12:05