UFC

Conor McGregor: Mogao sam mu otežati život, ali Cerronea bih pobijedio i bolestan

Conor McGregor
 Screenshot/Youtube
Conor McGregor spreman je za povratak u oktogon sljedeće subote na UFC 246 i meč protiv Donalda Cerronea. S "Cowboyem" će Irac odraditi meč u velteru, što će mu biti prva borba nakon više od godine dana i poraza od Khabiba Nurmagomedova.

Borba sa Cerroneom je tek početak McGregorove "sezone" jer u 2020. planira odraditi još dva meča i izboriti se za borbu za pojas. Tek će treći put nastupiti u velter kategoriji, u kojoj je odradio dva meča s Nateom Diazom.

"Mogao sam mu otežati život, tražiti borbu u lakoj kategoriji, ali mislim da on ne bi izgledao dobro. On je borac za velter kategoriju. Pobijedio bih ga u bilo kojoj. Pobijedio bih ga i da imam gripu. Ne treba mi to. Želim se fokusirati na treninge i ostati u formi. Ne želim smanjivati težinu, pa opet graditi i opet rezati. Sretan sam s ovim gdje sam sada", rekao je McGregor tjedan dana uoči meča.

Dodao je i da mu ulazak u velter otvara puno više mogućnosti u novoj godini.

"Velter kategorija je vrlo uzbudljiva. Sviđa mi se što se trenutno događa. Imate Jorgea s BMF pojasom, imate druge borce koji se bore za titulu, sve mi se to sviđa i dobro se osjećam. Imam energije, ovo je moja težina i to je to. Otvara mi se puno više opcija", rekao je Conor, ali ne otpisuje povratak u laku, u kojoj želi revanš s prvakom Khabibom Nurmagomedovim.

"Ne, nisam završio s lakom, nikako! Mogao bih se spustiti u laku već za ovu borbu, nema problema. Ali želim biti svjež. Prvo pogledajmo kako će ovo završiti, a onda ćemo otvoriti sve ostale opcije", kaže najveća UFC-ova zvijezda.

Conor više od tri godine nije upisao pobjedu u MMA borbi, a ovaj put se vraća puno ozbiljniji, što pokazuje i činjenica da se protiv Cerronea još nije upustio u medijske egzibicije i svoj poznati trash-talk.

"Donald i ja imamo povijest, ne tako dugu, ali imamo povijest. Ovo je uzbudljiv meč, u prijateljskoj atmosferi, ali borba koja me uzbuđuje. Cijenim Donalda, borio se mnogo puta otkad smo se posljednji put sreli. On je obiteljski čovjek, cijenim to. Radujem se dobroj borbi. Sretan sam zbog povratka i što mi je prva borba sezone protiv Donalda. Bit će to sjajna večer. Ponovno ću zasjati 18. siječnja, stvorit ću čaroliju u oktogonu kao i toliko puta ranije. Ali, ovaj put će biti posebno", najavio je McGregor.

Linker
27. travanj 2024 02:17