UFC

Conor McGregor se ponovno umirovio?

Teško da itko više može dokučiti kakvi su planovi UFC-ove najveće zvijezde Conora McGregora i hoće li se Irac ikada više natjecati u Octagonu. U novoj objavi na društvenim mrežama McGregor je ponovno dao natuknuti kako ipak odlazi u mirovinu.

McGregor se nije borio od listopada i UFC-a 229 na kojem je doživio težak poraz od prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova. Povratak borbama je najavio do kraja godine, ali zasada nema nikakvih informacija da je s poslodavcem dogovorio uvjete ili izabrao protivnika za novi meč.

Dodajte tome i njegovu današnju objavu na Twiteru i postaje sasvim jasno da pregovori s UFC-om očito ne idu dobro.

"Rekao bih vam da sam gotov, ali ne biste mi povjerovali", napisao je.

McGregor je s razlogom ovdje rekao kako mu nitko ne bi povjerovao. Naime, borac iz Dublina se putem Twittera već u dva navrata oprostio od sporta.

Prvi put je to napravio uoči UFC-a 220 na kojem je orginalno trebao odraditi svoj revanš protiv Natea Diaza. Nakon što ga je UFC uklonio s programa jer je odbio odraditi sve promotivne kampanje za borbu, McGregor se umirovio. Većina je mislila kako je riječ o šali, no njegov trener John Kavanagh tada je potvrdio kako je ozbiljan. Međutim, mirovina nije dugo trajala jer je McGregor uspio izgladiti stvari s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom te se protiv Diaza vratio na UFC 202 priredbi.

Druga situacija dogodila se u ožujku ove godine dok je još uvijek bio pod suspenzijom Atletske komisije Nevade zbog tučnjave u kojoj je sudjelovao nakon UFC-a 229. No i ta je priča brzo završila kada su počele kružiti glasine kako se radi na meču protiv Donalda Cerronea. Ta je borba propala, no McGregor je posljednjih mjeseci u više navrata najavio svoj povratak uz što je White potvrdio da je s njim u pregovorima.

Mnogi smatraju da se danas 30 -godišnji McGregor niti ne treba vraćati borbama. U sportu je učinio sve što je mogao, osvojivši titule u lakoj i perolakoj kategoriji uz što je zaradio neviđene količine novca za jednog MMA borca. Irac je pozamašnu svotu osigurao i u svom boksačkom debiju protiv Floyda Mayweathera u 2017. te nastavlja širiti svoje carstvo iznimno uspješnom prodajom svog Proper 12 viskija. McGregor se prije nekoliko dana našao i na Forbesovoj listi 100 najbogatijih slavnih osoba.

Linker
26. travanj 2024 20:30