UFC

Corey Anderson: Dajte mi Jona Jonesa ili raskid ugovora!

Corey Anderson
 Screenshot/Youtube
Corey Anderson zaustavio je sjajan niz Johnnyja Walkera nokautom u prvoj rundi na subotnjem UFC 244 u New Yorku. Bila mu je to četvrta uzastopna pobjeda u UFC-u (10-4).

Njegov nastup nahvalio je i aktualni prvak poluteške kategorije Jon Jones, a upravo njega Anderson želi za sljedećeg protivnika u oktogonu.

"Kako sam ga dokrajčio. Moram biti u vrhu kad se priča o borbi za titulu. Nije me taknuo niti jednom. Jedan udarac i bilo je gotovo", rekao je Anderson nakon pobjede.

"Nisam samo zaustavio hype, to je bilo razbijanje. Rekao sam već, previše su napravili hype oko njega. Ovdje postoje razine, postoji razlog zašto ja imam 14 borbi. Izgubio sam od najboljih, ali vratio sam se i pobijedio najbolje", dodao je Anderson i postavio ultimatum UFC-u.

"Sada mogu reći da zaslužujem borbu za pojas. Jedini sam u Top 10 koji je pobijedio dvojicu iz Top 5. Oslobodite me, ako mi ne želite dati ono što sam zaslužio. Pustite me. Pokazao sam da vrijedim. Otići ću tamo gdje me poštuju. Ne treba mi UFC. Volim biti ovdje, nemojte me krivo shvatiti. Volim ovaj posao i priliku da inspiriram i putujem po svijetu. Ne volim ovisiti ni o kome i ako treba, vratit ću se poslu od 9-17h. Moja obitelj mora jesti. Napravio sam sve što ste htjeli - nokaut, uzbuđenje... I dalje mi ne daju što zaslužujem. Onda me pustite da odem negdje drugdje".

Linker
25. travanj 2024 14:42