UFC

Cormier: 'Boli me briga za Stipine osjećaje, neka me proba ušutkati!'

DC vs. Stipe Miočić
 Službeni poster (UFC)
"Boli me ona stvar za njegove osjećaje" - izjavio je nakon otvorenog treninga za javnost uoči UFC-a 241 aktualni prvak u teškoj kategoriji Daniel Cormier. Osoba za koju ne mari je njegov protivnik i bivši šampion Stipe Miočić.

"Gledao sam danas nešto što se zove 'Preodređen' i on je tamo izjavio: 'Tako se uzrujam samo razmišljajući o tome, jako me to ljuti.' A onda je njegova supruga rekla da je još više ljuti kada se ljudi koriste 'trash talkom'. Gledajte, naš posao se svodi na to da udarate druge ljude u glavu, tako da ću ja nastaviti pričati ili me on može ušutkati!", dodao je Cormier.

Dva prvaka su, naime, uoči prvog meča gajili gotovo prijateljske osjećaje. Zajedno su odradili "gažu" u "reality showu" The Ultimate Fighter, zajedno su pregovarali oko honorara za međusobni meč s UFC-om. No, situacija uoči revanša je potpuno drugačija. Miočić je nakon što je odradio svoj dio posla na otvorenom treningu također bio prilično žestok.

"Nemam nikakvih osjećaja prema njemu. On prije svega mora izaći iz srednje škole i okrenuti stranicu. Ne znam zašto išta govori o mojih osjećajima, ja sam samo govorio da želim revanš. Taj tip je doslovno plakao na nacionalnoj televiziji", rekao je Stipe za medije.

Upitan zašto je Cormier pojačao verbalnu vatru prema njemu uoči revanša, Stipe odgovara:

"Ne znam zašto to radi. Možda pokušava dodatno izgraditi borbu na račun toga kako je ljut na mene ili me prikazati drugačijim nego što jesam. Nije mi to nešto bitno, ja nisam ovdje došao sklapati prijateljstva nego se boriti", objasnio je Stipe svoj stav.

Dvojac će u svakom slučaju svoje razmjerice i ovu napetost riješiti ove subote u Honda Centru u američkom Anaheimu. U glavnom dvoboju večeri velike UFC-ove PPV priredbe (241) će odlučiti o novom ili o starom prvaku u kraljevskoj teškoj kategoriji.

Linker
24. travanj 2024 09:03