Cormier izgubio oca u bitki s rakom

Bivši dvostruki UFC prvak Daniel Cormier je u subotu izvijestio javnost o smrti svog oca. To je učinio preko društvenih mreža oprostivši se i na taj način od voljene osobe. Cormierov otac je izgubio bitku s rakom.

"Danas sam izgubio svog oca u bitki s rakom. Moj otac je bio najhrabriji, najjači, najmiliji i čovjek koji najviše radio od svih ljudi koje poznajem. Uvijek je bio za zabavu i sve koje je upoznao je želio učiniti sretnima. Nikada nisam niti mogao zamisliti da će prolaziti kroz sve ovo", započeo je Cormier emotivnu poruku na Instagramu te je nastavio:

"Sve ono što sada ja pokušavam naučiti druge, naučio sam od svog oca. Svi znamo da se sve svodi na ostavštinu koju ostavljamo iza nas, a ostavština mog oca će biti ona sjajne osobe, brižnog supruga, oca i  prijatelja svima. Ako ste ikada sreli Percy Benoita, onda znate da je to istina. Zajedno smo prošli neke sjajne stvari, nadam se da si uživao u ovoj životnoj vožnji. Samo sam te htio učiniti sretnim. Volim te tata, ti si bio snaga ove obitelji. Sada se odmori, nema više boli. Volim te tata!"

Uz poruku je objavio i nekoliko obiteljskih fotografija. Tužne vijesti za Cormiera dolaze manje od tjedan dana nakon što je izgubio pojas prvaka u teškoj kategoriji UFC-a od velikog rivala Stipe Miočića na UFC-u 241. Iskreni emotivac, kakav DC uistinu jest, je vrlo teško podnio tek drugi poraz prekidom u karijeri, a nastavak lošeg perioda njegovog života je nažalost uslijedio i ovom obiteljskom tragedijom.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!