UFC

Cormier o Cainovom umirovljenju: 'WWE zajednica puno je dobila'

Daniel Cormier, Khabib Nurmagomedov i Cain Velasquez
 Instagram
Daniel Cormier sretan je zbog nove karijere svog dugogodišnjeg velikog prijatelja, Caina Velasqueza. Smatra kako su njegovim odlaskom u WWE svi profitirali, ali ponajviše fanovi vodeće hrvačke promocije.

Daniel Cormier i Cain Velasquez dugo su godina trenirali zajedno i jedan drugog gurali naprijed. Upravo zbog Cainove teškaške UFC vladavine Cormier je postao poluteškaš, a bio mu je velika podrška i cijelo vrijeme dok se Cain pokušavao vratiti uspješnim MMA nastupima. Sad kad je sigurno kako je to postalo njegova prošlost, dok je budućnost u hrvačkom ringu, Cormier je priznao kako je sretan zbog svog velikog prijatelja.

"Tužan je dan vidjeti kako se Cain Velasquez umirovljuje. No, znam da je to zato da bi radio ono što voli. Sjećam se kako je gledao WWE i mogao si vidjeti da je to nešto što bi mu savršeno odgovaralo. Nisam siguran je li se u išta zaljubio brže, osim u svoju suprugu Michelle", rekao je Cormier za MMA Fighting, dodavši:

"Sretan sam zbog Caina, Michelle i njihove djece. No, mislim kako je najveći dobitnik ovdje WWE zajednica, imaju čast gledati Caina. Uzbuđen sam pogledati ono što će ponuditi on i Brock Lesnar. Dolazi uzbudljivo vrijeme."

Tako će Cain dobiti ono za čime je Cormier punih godinu dana žudio, novac koji donosi sudar s Brockom Lesnarom. I još se neće morati brinuti primanja ozbiljnih batina. Sve što će se dogoditi unaprijed će spoznati u scenariju. To je sigurno ono što se Cainu Velasquezu zapravo najviše sviđa na njegovom novom radnom mjestu.

Linker
27. travanj 2024 03:33