UFC

Cormier otkrio kakve su 'lude' mjere opreza bile spremne za UFC 249

Daniel Cormier i Joe Rogan
 Screenshot (YouTube)
Daniel Cormier bio je spreman komentirati nedavno odgođeni UFC 249, ali pod uvjetom da mu UFC u ovo doba koronavirusa može osigurati sigurno radno okruženje.

Dana White i ostatak društva iz UFC-a svim su silama pokušavali 18. travnja održati UFC 249, ali u konačnici su nakon jednog sastanka s čelništvom Disneyja i ESPN-a odlučili otkazati dugoiščekivanu priredbu.

Predsjednik UFC-a tjednima je sve uvjeravao da će poduzeti sve moguće mjere opreza i zapravo svim sudionicima eventa osigurati da se osjećaju sigurnije nego u bilo kojem drugom kutku svijeta. Da je White govorio istinu, moglo bi se zaključiti i iz izjava Daniela Cormiera.

Bivši dvostruki prvak u razgovoru s ESPN-om opisao je kakve su ga to mjere opreza čekale i kako je to točno trebalo izgledati komentiranje UFC-a 249.

"Najviše me brinulo što nitko ne može ići sa mnom. Rekli su mi: 'Moraš doći sam. Prijavit ćeš se u hotel, zatim će te pregledati i uvjeriti se da je s tobom sve u redu. Onda ćeš doći do arene, komentirati borbe i odmah nakon toga otići'. Ludo je što su sve bili spremni napraviti da nas zaštite. Rogan, ja i Anik... Octagon ima osam strana, a mi smo trebali biti na različitima samo kako bi bili dovoljno udaljeni jedan od drugoga. Nakon tog razgovora s UFC-om sam se na eventu osjećao gotovo pa sigurnije nego negdje drugdje. Zato što bi se tamo nalazili pregledani ljudi koji su OK, a još bismo bili udaljeni jedni od drugih. Dođeš, zaradiš novac i to sve u jednom danu. Doslovno sam mogao tamo doći u subotu ujutro, odraditi event i pokupiti se doma u subotu navečer", objasnio je Cormier.

Linker
16. travanj 2024 13:55