UFC

Cormier prognozirao potencijalni meč Miočića i Jonesa: 'On ga sigurno neće nokautirati...'

Stipe Miočić i Jon Jones
 Screenshot (YouTube, UFC)
DC se osvrnuo na vruću temu i aktualnu situaciju u teškoj kategoriji

Daniel Cormier smatra kako je Jon Jones toliko vješt da itekako ima što za reći u teškoj kategoriji, ali isto tako vjeruje da i s nekoliko dodatnih kilograma neće moći nokautirati borce poput Stipe Miočića.

"S takvim vještinama nije ni bitno u kojoj ste kategoriji. Ne znam je li njegov prelazak u tešku baš toliko riskantan koliko ljudi pokušavaju reći da je. On se može boriti protiv tih likova jer sam se i ja protiv njih borio. Da, veliki su, snažni i opasni, ali može se boriti s njima", komentirao je Cormier u 'DC & Helwani' emisiji.

"Vjeruješ li onda da će se Jones jednog dana stvarno boriti u UFC-ovoj teškoj kategoriji?" - upitao je potom Ariel Helwani bivšeg dvostrukog prvaka.

"Da. Ako se bude radilo o dobrom 'matchupu'. Vjerujem da bi se on borio s Miočićem", nastavio je danas umirovljeni DC.

"Hoće to onda biti Stipina iduća borba?" - ubacio se Ariel.

"Mislim da neće. Ne znam ni hoće li se Stipe ikada boriti s Jonesom. I to je pušiona jer sviđa mi se Stipe Miočić", odgovorio je Cormier.

Nedavno je Stipe u razgovoru s fanovima izjavio da ga zapravo borba s najizglednijim izazivačem Francisom Ngannouom baš i toliko ne uzbuđuje.

"Oko Francisa uopće nisam uzbuđen. Već sam ga izdominirao kroz 25 minuta i pokazao kako ga se može pobijediti. Želim novi izazov! Volio bih boksati", poručio je tada aktualni teškaški prvak.

DC je imao i komentar na tu izjavu:

"Mislim da se tu možda ne radi nužno o boksu. Mislim da pokušava doći do borbe s Jonesom. Jones ga neće nokautirati. Neće ga udariti i uspavati. Nije bitno koliko će imati kila, on nema onu udaračku snagu. On ne udara jako. Udara, ali nogama. Zna da će borba s Jonesom biti vrlo konkurentna, vrlo dobra borba, ali i da će ili on nokautirati Jona ili će se raditi o sudačkoj odluci", zaključio je Cormier.

Što vi mislite, kako bi se odvio meč Miočića i Jonesa?

Linker
19. travanj 2024 08:20