Cormier tijekom prijenosa molio za treću borbu protiv Miočića

Vrlo zanimljiva situacija dogodila se tijekom prijenosa UFC on ESPN 6 priredbe na kojoj je Daniel Cormier radio kao komentator. U jednom trenutku prikazan je zajedno sa Stipom Miočićem, koji je u Boston došao podržati svog prijatelja Chrisa Weidmana. To je iskoristio da bi gestikulacijom molio za treću borbu protiv UFC-ovog prvaka teške kategorije.

Daniel Cormier jako dobro odrađuje posao UFC-ovog komentatora i to je sigurno ono čime će se nastaviti baviti nakon što završi karijeru profesionalnog borca. A u posljednje vrijeme je više puta potvrdio kako ju želi završiti trećom borbom protiv Stipe Miočića. Nakon što je u srpnju prošle godine slavio nokautom u prvoj rundi, u kolovozu ove poražen je prekidom u četvrtoj. Cormier smatra kako je savršen način za otići borba u kojoj bi se razjasnilo pitanje tko je najbolji MMA teškaš svijeta u ovom trenutku.

Tako je u prijenosu nakon borbe Yaira Rodrigueza i Jeremyja Stephensa prikazan Stipe Miočić, koji je u Boston došao podržati svog prijatelja Chrisa Weidmana, s kojim dijeli i agenta Jima Waltera. Vrlo brzo je redatelj prijenosa vidio priliku napraviti podijeljenu sliku, gdje će s jedne strane biti Miočić, a s druge Daniel Cormier. U potpunosti svjestan toga, Cormier je iskoristio priliku da u živo zamoli Stipu za još jednu borbu. Odradio je to gestikulacijama, ali njih se vrlo lako može pokušati prevesti.

"Još samo jedna borba. Molim te Stipe, daj mi tu priliku. Samo jedna borba", neki je slobodni prijevod onoga što je Cormier u tih desetak sekundi pokušao poručiti.

DC je inače borbu već tražio za prosinac, no Miočić je tako nešto bez puno razmišljao odbio. Otkrio je kako se još uvijek oporavlja od ozljede oka koju su mu uzrokovali Cormierovi prsti. Inače, za njihovu treću borbu zainteresiran je i UFC, dok Stipe trenutno vrlo pametno izbjegava tu temu. Kad se o njoj pita ljude bliske njemu, isti najčešće govore kako gledaju prema borbi protiv Jona Jonesa. Vrlo dobra je to strategija za isprovocirati Cormiera, posebno nakon cijele situacija s Brockom Lesnarom zbog koje je Stipe na svoj revanš morao čekati 13 mjeseci.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!