UFC

Covington nije impresioniran Poirierom: 'Trebalo ti je 25 minuta da pobijediš Hookera?!'

 ROSLAN RAHMAN / AFP
Colbyja Covingtona nije oduševio posljednji nastup Dustina Poiriera te je istog prozvao na borbu

Dustin Poirier i Colby Covington dulje vremena bili su timski kolegi i česti sparing partneri. Ipak, otkako je Poirier stao na stranu Jorgea Masvidala u sukobu njega i Covingtona, Colby je pokrenuo animozitet prema Dustinu. Tako je iskoristio novu veliku pobjedu Poiriera da zapravo istu omalovaži te odradi prozivku uz još pokoju uvredu u svom stilu.

"Mislim kako taj nastup baš i nije bio impresivan. Budimo realni, trebalo mu je 25 minuta da pobijedi Hookera? Sama činjenica da je potrajalo toliko dugo je porazna. Osim toga, da je Hooker u drugoj rundi nastavio udarati nogama, Dustin vrlo brzo ne bi više mogao stajati. Borba bi bila gotova. Nije to bila impresivna borba, a osim toga je Hooker bivši borac perolake kategorije kojeg je Edson Barboza završio u minutu ili dvije. On uopće nije dobar borac. Zapravo, mislim da je Poirier u toj borbi savladan, bilo je blizu, ali savladan je", iznio je Covington svoje dojmove u razgovoru za BJPenn.com, da bi onda otkrio kako se želi boriti protiv svog bivšeg kolege:

"Zanima me ta borba zbog svih sranja koja on govori. Ne sviđa mi se kad ljudi koriste medije za takve stvari. Kad ja nešto kažem, ja to uistinu mislim, stojim iza toga i na kraju potvrdim. Kad kažem da se protiv nekoga želim boriti, onda to i napravim. On je rekao da ćemo se obračunati kad mu se pojavim pred očima. Zašto to ne bismo odradili pred očima svijeta? No, on zna da to nije dobro za njega. Uplašen je i bježi od mene poput njegovog prijatelja Jorgea Masvidala."

Tako je još potvrdio kako je ozbiljan po pitanju odrađene prozivke.

"Volio bih tu borbu. On je zapravo jedan od razloga zašto su se pokvarili moji odnosi s American Top Teamom. Svaki dan je Danu Lambertu kukao i govorio o onome što mu ja govorim. Trebamo uvesti neke zakone i pokazati mu da nema pravo tako nešto govoriti o meni. Dosta mi je njegovog plakanja, jadnog stava i komentara kako me ima na nišanu. Hajdemo to onda odraditi", prozvao je Colby svog bivšeg kolegu na borbu.

Covington je bez borbe od prosinca prošle godine, kad je u borbi za titulu velter kategorije poražen od Kamarua Usmana. On preko tog poraza nije prešao nego još uvijek koristi svaku priliku za prozivku prema Usmanu, dok glavnim krivcem za ishod borbe smatra suca Marca Goddarda.

Linker
19. travanj 2024 17:43