UFC

Covington objavio presliku ugovora, tvrdi da smo ostali bez velikog okršaja: 'Odbio je meč - ponovno!'

 ROSLAN RAHMAN / AFP
"Svjestan je da bi to za njega bila smrtna kazna" - tvrdi jedan od najboljih velteraša svijeta

Prema Colbyju Covingtonu, UFC je ovih dana radio na organizaciji meča između njega i Tyrona Woodleyja, ali je bivši prvak navodno odbio sudjelovati u tom susretu.

Kontroverzni 'Chaos' kao dokaz je na Instagramu priložio fotografiju navodnog ugovora prema kojem su se on i Woodley trebali obračunati na UFC-ovom Fight Nightu rezerviranom za 22. kolovoza ove godine.

Covington je uz fotografiju napisao i kako je to trebala biti glavna borba te priredbe, ali da se Tyron "ponovno povukao".

Nedugo nakon toga, Colby je s nekoliko dodatnih izjava ovu priču prokomentirao za MMA Fighting.

"Neku smo noć na NBC-ju mogli vidjeti kako je ostao bez zraka u štafetnoj utrci protiv debelog učitelja. Mislim da su njemu bliski ljudi konačno došli na sastanak s Isusom i progovorili o samoubilačkim tendencijama koje je pokazao željom da potpiše ugovor s mojim imenom na drugoj strani. Svjestan je da bi to za njega bila smrtna kazna. Svi to znaju", izjavio je Covington koji je pod "štafetnim utrkama" aludirao na Woodleyjevo pojavljivanje u 'Titan Gamesu'.

Dvojica elitnih MMA velteraša već su godinama u kombinacijama za međusobni okršaj. Najbliže susretu bili su 2018. kada je Woodley bio prvak, a Covington vlasnik privremenog pojasa, no taj se meč u tom razdoblju nije dogodio jer je Colby morao na operaciju sinusa.

Linker
25. travanj 2024 00:43