UFC

Covington 'opleo' po bivšem prijatelju Masvidalu: 'On je izdajica i govno od čovjeka!'

Colby Covington
 Jason Silva / AGIF / AFP
Colby Covington u potpunosti se vratio svojim starim navikama. Nakon što je nedavno putem medija puno toga poručio Kamaruu Usmanu i sucu njihove borbe Marcu Goddardu, novu salvu uvreda uputio je svom nekad najboljem prijatelju, Jorgeu Masvidalu.

Negdje otprilike sredinom prošle godine došlo je do zahlađenja odnosa između do tada gotovo nerazdvojnog velteraškog dvojca iz American Top Teama, Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona. Sve je zapravo krenulo Masvidalovom pobjedom protiv Bena Askrena, nakon koje su njih dvojica postali konkurenti za napad na titulu. Počela su prepucavanja putem medija, a zajedno u dvorani više nisu viđeni. Masvidal je o tome više puta govorio te je njegovo objašnjenje kako je Colbyja zapravo strah tamo doći i kako nije siguran da će se to u skorije vrijeme dogoditi. Sad je došao Covingtonov odgovor.

"To su gluposti, ne smijete vjerovati nečemu što taj čovjek govori. On je izdajica, zato je i dobio nadimak Ulični Juda. On je upravo to, Juda. Osim toga je i govno od čovjeka. Konstantno smišlja nove laži. U dvoranu nisam došao jer sam bio u Oregonu. Radio sam sa svojim novim trenerom za snagu i kondiciju. Imam važnijih stvari za raditi nego biti tamo", rekao je Covington u razgovoru za BJPenn.com. Ovim Judom je naravno aludirao na Masvidalov česti nadimak, "Street Jesus".

Naravno, sebe i dalje smatra članom American Top Teama te kaže kako će pri dolasku u dvoranu stvari sjesti na svoje mjesto.

"Imam stvari za obaviti i upravo to radim. Uskoro ću se vratiti u ATT, a on zna kako će se onda dokazati tko je tko i što. Može u intervjuima govoriti što god želi. No, kad se nađemo licem u lice, on neće napraviti baš ništa budući da je mala kujica koja zna gdje mu je mjesto. Nikad protiv mene nije dobio niti sekunde ijedne runde, u bilo kakvoj vrsti treninga. On zna tko je njegov tatica. Njegov tatica je Colby Covington", dodao je prošli UFC-ov izazivač, koji se nada skoroj ponovljenoj prilici za napad na titulu. Naime, odnedavno izjavljuje kako je u borbi protiv Kamarua Usmana pokraden te kako zaslužuje revanš čim bude spreman boriti se.

Linker
24. travanj 2024 01:14