UFC

Covington potvrdio: '2021. prelazim u WWE, a dotad ću umiroviti sve UFC-ove fosile!'

Colby Covington
 Jason Silva / AGIF / AFP
Colby Covington ponovno je privukao pozornost, a ovoga puta to je učinio objavom svojih planova za 2021. godinu.

Bivši UFC-ov privremeni prvak u velter kategoriji namjerava krenuti stopama Ronde Rousey, Caina Velasqueza i mnogih drugih koji su UFC-ov kavez odlučili zamijeniti ringom slavnog WWE-a.

"Želim otići u WWE i pro-hrvanje u bliskoj budućnosti ponovno učiniti stvarnim. A do tada ću umiroviti sve stare fosile koji su trenutno u UFC-u. Pričao sam sa svojim prijateljem Bobbyjem Lashleyjem i Kurtom Angleom. U kontaktu sam s njima. Tu je i Ronda Rousey, najveća borkinja u povijesti MMA-a. Dobro je učiti od nje i vidjeti kako se ona nosi s tranzicijijom iz MMA-a u pro-hrvanje. Mislim da ću se snaći u tome. Odrastao sam u amaterskom hrvanju, znam kako glumiti, kako nešto prodati, a svi znaju i da znam kako zabaviti ljude. Mislim da će to biti jedna glatka tranzicija", rekao je Covington razgovarajući s MMA Fightingom.

Ako se sve odvije prema njegovom planu, 'Chaosa' bi već sredinom iduće godine mogli gledati u novoj ulozi.

"Rekao bih 2021. godine. Vjerojatno tamo negdje na ljeto. Već uvježbavam određene pokrete, radim na svojoj promociji i verbalnim vještinama te pokušavam što je više moguće razumjeti pro-hrvanje. Želim se pobrinuti da moj dolazak glasno odjekne jer nisam tu još dugo vremena. Ovdje sam zbog dobrog provoda, a ne kako bih stekao prijatelje. Ovdje sam da zarađujem i tamo imam namjeru zaraditi brdo love... Svi znaju da dobro poslujem, izvlačim brojke i da me ljudi žele gledati. Zabavan sam i podijelio sam ljude - neki me mrze, a neki ne, ali sve vam je to u konačnici isto", zaključio je 32-godišnji Amerikanac.

Linker
25. travanj 2024 00:54