UFC

Covington predviđa: 'Usman i ja ćemo u srpnju odraditi revanš, Masvidal će čekati irskog guštera!'

Masvidal, Usman, Covington
 Ilustracija
Kako sada stvari stoje, Kamaru Usman bi trebao braniti titulu UFC prvaka u velter kategoriji protiv Jorgea Masvidala 11. srpnja u Las Vegasu na UFC-u 252. Taj bi sjajan obračun trebao biti dio tradicionalnog UFC-ovog Internacionalnog vikenda, koji se održava svake godine u svjetskoj prijestolnici borilačkog sporta.

No, tu je i Colby Covington, koji se ne miri s porazom od Usmana i ima svoju potpuno drugačiju teoriju što će se događati. On vjeruje da se meč Usman vs. Masvidal neće održati, a svojim rivalima s vrha velter kategorije je nadijenuo i zanimljive nadimke.

"Da kažem iskreno, sada to govorim da svi znaju... Neka i Dana White i svi ostali ljudi, koji će pogledati ovaj intervju, znaju... 'Street Judas', također poznat kao 'Jorneyman' Jorge Masvidal, se neće boriti protiv 'Martyja Fakenewsmana'. Čekat će i onda će podići nerealnu cijenu za sebe!", predviđa bivši izazivač, ali i bivši privremeni prvak u razgovoru za MMAFighting.

Covington smatra da će Masvidal ipak potražiti meč koji mu donosi najviše novca, a koji neće biti toliko zahtjevan. Onaj protiv Conora McGregora, vjeruje Covington, je puno izgledniji...

"Pokušat će učiniti sve, pokušat će čekati meč protiv Conora McGregora, onog malog irskog guštera, koji nije mogao nokautirati starca s one barske stolice. Taj tip nema snage u svojim udarcima, on ne može ništa."

"Ali ovdje ne govorimo o prevarantu Conoru McGregoru, ovdje govorimo o 'Street Judasu'. On će misliti da vrijedi više, tako će se i procijeniti i zato će čekati Conora ili čak revanš protiv Natea Diaza. Jer svi znaju da pljuska iz Stocktona ne može ništa. Tako da vjerujem da će se precijeniti", dodao je Covington.

Tu dolazimo do njega i njegovog plana, koji je već razvio do zadnjeg detalja. On bi uskočio protiv Usmana u revanš koji toliko želi i za koji javno agitira.

"Do srpnja, do Internacionalnog vikenda, ću biti spreman. Vraćam se za narod, vraćam se za SAD. Ja sam američki prvak. I tijekom Internacionalnog vikenda ću braniti svoju titulu, odradit ćemo revanš meča koji se dogodio 14. prosinca. Ali ovaj put fer i korektno. I to će biti potpuno drugačija priča", zaključio je Covington.

Linker
25. travanj 2024 01:00