UFC

Covington se vraća već u ožujku, ali prvi meč nakon povratka neće odraditi u UFC-u

Colby Covington
 Screenshot/Youtube
Posljednji izazivač UFC-ove velter kategorije Colby Covington otkrio je da će se vratiti borbama ranije nego što se očekivalo. 

Iako je posljednji meč protiv prvaka Kamarua Usmana na UFC 245 završio sa slomljenom čeljusti te mu je prognozirano šest mjeseci pauze, Covington najavljuje povratak u oktogon već u prvom dijelu 2020. godine.

"Imao je manju frakturu čeljusti. Oporavlja se i odmara. Očekujem ga u dvorani već za nekoliko tjedana, a onda punim gasom naprijed. On je takav tip", rekao je o Covingtonu Dan Lambert, vlasnik American Top Teama.

Colby vjeruje da bi sljedeću borbu mogao odraditi već u travnju ili svibnju, a za protivnika želi jednog od boraca iz Top 5 ili Top 10 kako bi se približio novom napadu na pojas.

"Trenirat će u veljači, što znači da već u travnju može odraditi prvu borbu. No, sve ovisi o tome što želi i koga mu UFC planira ponuditi. Puno se toga treba dogoditi prije njegovog povratka, vidjet ćemo. Colby je i dalje visoko rangiran, siguran sam da bi ga zanimao netko iz Top 10, ali morat će mu dati borbu koja će ga uzbuditi. Veliku borbu, koja će ga dovesti do borbe za titulu", dodao je Lambert i otkrio da će Colby prije povratka u oktogon već u ožujku nastupiti u velikom grappling meču u još nepoznatoj promociji.

Linker
24. travanj 2024 04:21