UFC

Covington uzvratio Joanni: 'Ljuta je na mene jer sam je odbio kad mi se ponudila'

Colby Covington i Joanna Jedrzejczyk
 Instagram
Nastavlja se medijsko prepucavanje kolega iz American Top Teama, Colbyja Covingtona i Joanne Jedrzejczyk. Sad je novu otvornu strelicu odaslao Covington, izjavivši da se Joanna ljuti na njega zbog toga što ju je odbio nakon što mu se ona kroz flert odlučila ponuditi.

Sve je krenulo prije otprilike tjedan dana, kad je Covington odlučio kritizirati Poljakinju. Za razliku od većine, koju je ona oduševila svojim nastupom u borbi protiv Weili Zhang, Colby se okrenuo kritikama i vrlo niskim podbadanjem Joanne, između ostalog na račun ožiljaka, masnica i podljeva koji su joj ostali nakon borbe. Ona mu nije ostala dužna.

"To je dio njegovog nastupa. On nije vrlo pristojan, a niti pametan tip pa jednostavno ne zna što bi sa sobom. Njemu su potrebni drugi ljudi kako bi se osjećao važnim. Ne želim pričati o tom liku. Sramota je da priča takva sranja. Samo ružne stvari... On je jedan prljav tip o kojem ne želim više pričati. Pored svega, laže. Ne znam zašto je toliki lažljivac. Ne želim više trošiti vrijeme na njega", poručila je tim putem Joanna.

Colby je neko vrijeme čekao, a onda je novi napad uslijedio tijekom njegovog gostovanja na Eurobash Podcastu, kad se ponovno otvorila tema njihovog trenutnog odnosa.

"Ja s njom nemam problema niti sam ikad rekao nešto o njoj. Ona je samo jedan dan došla u dvoranu i počela vrištati na mene, govoriti mi kako me mrzi. Nisam u početku razumio gdje je problem. Tjedan dana ranije mi se ponudila, pokušavala je flertovati sa mnom, no nisam obraćao pažnju. Da se razumijemo, ja imam svoje kriterije, a ona u njih ne ulazi. Ne prelazi moju minimalnu granicu, a ja komuniciram samo s takvima. Tako da je vjerojatno tad ostala povrijeđena. Čisti američki čelik i velika seksualna snaga Colbyja Covingtona nisu je htjeli izvesti, flertovati s njom niti pokazati ikakav interes. Previše sam zauzet sa supermodelima i nemam vremena za ružnu boobie-woman iz Poljske ili odakle već je", rekao je tim putem Colby.

Covington se u posljednje vrijeme vratio ponašanju na kakvo smo od njega navikli pa ovakve izjave zapravo rijetko koga čude. To je samo potvrdio izjavom kojom je završio svoj monolog o Joanni.

"Ona ima namjeru mrziti me i činiti da ja ispadam loš tip. No, svi znaju da ona nije dobra osoba. Vjeruje u svoj hype i vjeruje da je veća od života. Ja sam joj se ispričao nakon što je to tražila. Rekao sam joj tjedan dana prije borbe da mi je žao što će doživjeti rekonstrukciju lica. Upravo to se dogodilo, lice joj je i dalje izmijenjeno. Ne znam jeste li ju vidjeli, ali ta cura se više nikad ne bi trebala vratiti borbama", završio je Colby.

Linker
20. travanj 2024 11:19