UFC

'Cowboy' otkrio na koliko je kilograma: 'Odmah sam prihvatio McGregorovu ideju'

 Screenshot (YouTube, UFC)
Iako su na prvu mnogi ostali iznenađeni podatkom da će se Donald Cerrone i Conor McGregor obračunati u velteru, a ne lakoj kategoriji, danas su stvari puno jasnije...

Čak je nedavno i Dana White otkrio kako on na glavnu borbu UFC 246 priredbe gleda kao na dvoboj lake kategorije samo što su se ovoga puta borci uspješno dogovorili da izbjegnu bespotrebno skidanje kilograma.

Bio je to dogovor na obostrano zadovoljstvo, a sada je Cerrone nešto detaljnije objasnio kako se zapravo ostvarila jedna McGregorova ideja.

"Svo to skidanje kilograma... Ulazak u tjedan meča i borba s kilogramima... Toga sada nema i možemo se puno više zabavljati. Hvala ti! To je bila Conorova ideja.

"Već smo se spremali, pokušavali spustiti u laku, a onda je on rekao da bi se trebali boriti u velteru. Odmah sam pristao. Oko kilaže nisam nikad radio probleme, to mi nije bilo važno. Zapravo, jedini problem koji sam imao kad bih se borio u velteru je veličina mojih suparnika. Ti likovi su zaista jako veliki. Ja vam trenutno imam između 80 i 81 kilograma. S time da mogu jesti što god poželim. Mislim da je McGregor htio uživati u blagdanima, jesti, piti, ući u borbu i zabaviti se. Ne krivim ga", komentirao je Cerrone u dokumentarnoj seriji 'More than a Cowboy'.

Podsjetimo, UFC 246 čeka nas 18 siječnja u Las Vegasu. Radi se o prvoj UFC-ovoj priredbi u 2020. i prvom meču Conora McGregora nakon poraza kojeg mu je Khabib nanio u listopadu 2018. godine.

Linker
24. travanj 2024 03:03